vv ANWB

Den Haag
01-06-1969 - 01-06-1988

Kwam tot 1969 uit onder de naam VOG

>

<

>

Seizoen 1977-1978

>

De zaterdag 2e Klasse A van de HVB was in het seizoen 1977-1978 uit de volgende clubs samengesteld: ANWB, Arentsburg, ASSO, Bizon, DHL, DVJ, Escher Boys, GDA, SML’46, Taurus en FC Waalsdorp.

<

Seizoen 1978-1979

>

De zaterdag 2e Klasse A van de H.V.B. was in het seizoen 1978-1979 uit de volgende clubs samengesteld: ANWB, DHL, DvJ, Escher Boys, Marine, MVO’72, NSEM, PVS, PZH, SVGW en TONEGIDO.

<

Seizoen 1979-1980

>

<

Seizoen 1980-1981

>

<

Seizoen 1981-1982

>

<

Seizoen 1982-1983

>

<

Seizoen 1983-1984

>

<

Seizoen 1984-1985

>

<

Seizoen 1985-1986

>

De zaterdag 2e Klasse A van de HVB was in het seizoen 1985-1986 uit de volgende clubs samengesteld: ADS, ANWB, Ariston’80, BSC’68, DHL, Kamraan, Marathon, MVO’72, Quick Steps, RVC, Rijswijk en DFC Zoetermeer.

<

Seizoen 1986-1987

>

<

Seizoen 1987-1988

>

<

Wij zijn op zoek naar oud-leden van de voetbalvereniging ANWB die ons meer historie kunnen vertellen over deze club. Ook zijn wij nog op zoek naar foto’s van de v.v. ANWB.
Ons e-mailadres is: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

 

 

Hoewel ANWB al sinds 1988 niet meer bestaat, stond er anno 2008 nog steeds een wegwijzer naar de velden van ANWB op de hoek van de van Brienenlaan en de Waalsdorperlaan

 

Voetbalvereniging A.N.W.B. voetbalde in de jaren zeventig op zaterdag op de velden van vv Paraat aan de van Brienenlaan in Wassenaar.

 

Palmares ANWB

Kampioenschappen
1987-1988 3e Klasse HVB

Parade der voorzitters bij vv ANWB

1969-???? ??
???? -???? ??
????-1988 ??

Parade der trainers bij vv ANWB

1969-1970 ?
1970-1971 ?
1971-1972 ?
1972-1973 ?
1973-1974 ?
1974-1975 ?
1975-1976 ?
1976-1977 ?
1977-1978 ?
1978-1979 ?
1979-1980 ?
1980-1981 ?
1981-1982 ?
1982-1983 ?
1983-1984 ?
1984-1985 ?
1985-1986 ?
1986-1987 ?
1987-1988 ?

Van vv A.N.W.B. hebben wij helaas nog geen historie kunnen achterhalen of mogen ontvangen. Als u kunt helpen met de historie van vv A.N.W.B. neem dan a.u.b. contact met ons op via haagse.voetbalhistorie@gmail.com  Ook oude foto’s, namen van spelers en mooie verhalen zijn van harte welkom.

Palmares v.v. ANWB

Kampioenschappen:
1987-1988 3e Klasse HVB

Andere prestatie’s:

Parade der trainers bij vv ANWB:

1969-1970 ?
1970-1971 ?
1971-1972 ?
1972-1973 ?
1973-1974 ?
1974-1975 ?
1975-1976 ?
1976-1977 ?
1977-1978 ?
1978-1979 ?
1979-1980 ?
1980-1981 ?
1981-1982 ?
1982-1983 ?
1983-1984 ?
1984-1985 ?

Parade der voorzitters bij vv ANWB:

1969-???? ??
???? -???? ??
????-1988 ??

Voetbalvereniging A.N.W.B. voetbalde in de jaren zeventig op zaterdag op de velden van vv Paraat aan de van Brienenlaan in Wassenaar

Zijn we nog naar op zoek