VVM

Den Haag
01-07-1979 - 30-06-2001

Van v.v. Maasstraat naar VVM

Op 1 juli 1979 besloot voetbalvereniging Maasstraat de naam te veranderen in VVM. De betekenis bleef hetzelfde maar om van het slechte imago, dat Maasstraat de laatste jaren had gekregen, af te komen besloten een aantal oud leden om de club weer onder de eigenlijk oorspronkelijke naam VVM verder te laten spelen.

Onder de nieuwe voorzitter Willem van Diggele trad er bij VVM ook een geheel nieuw bestuur aan.

Seizoen 1979-1980

>

De zondag 1e Klasse A van de HVB was in het seizoen 1979-1980 uit de volgende clubs samengesteld: De Adelaars, BTC, Duindorp SV, HDV, Marathon, OSC, Te Werve, Toofan, VDS, VVM, Wippolder en Zwart Blauw.

VVM 1 seizoen 1979/1980 met op de achtergrond de kantine. Staand v.l.n.r. Wim van Diggele (voorzitter), Jaap Schellevis (leider), Martin van Es, Frank Schellevis, Rob Spaans, Geer van Diggele, Bep Charite, John Postma (grensrechter), Hennie den Engelse (trainer) en Rene Zemering. Zittend v.l.n.r. Bernard van Oosten, Aad Hoogduin, Henk van Evert, Ronald van Diggele, Bram Abbas, Peter Hoogduin, Jan Koolhoven en Jan Koerten.

Op 1 mei 1980 bestond de v.v. Maasstraat (VVM) exact 50 jaar. Ter gelegenheid van dit 50-jarig bestaan vond er in een drukbezocht clubhuis een receptie plaats. Een dag later volgde er een grote feestavond in “De Boskant”. Ook de jeugd van VVM deelde mee in de feestvreugde want in juni ging de gehele jeugdafdeling van de club naar een jeugdkamp in Oldebroek.

Voor de eerste maal in de historie van het Haagse voetbal werd er tijdens dit seizoen in de regio Den Haag het Voetbal West toernooi om de Haagsche Courant Cup georganiseerd. Dit toernooi werd in die tijd gezien als het officieuze kampioenschap van groot Den Haag. het H.C.Cup-toernooi begon aan het einde van dit seizoen nog met 80 deelnemende teams, maar zou gaander jaren steeds meer deelnemers aantrekken.

Seizoen 1980-1981

>

De zondag 1e Klasse A HVB was voor het seizoen 1980-1981 als volgt samengesteld: Duindorp SV, DVC, GSC, LYRA, NLS, OSC, Robin Hood, TAMUVONA, TEDO, Valkeniers, VVM en Zwart Blauw.
>
Voor de tweede maal in successie werd aan het einde van het seizoen het Voetbal West toernooi om de Haagsche Courant Cup georganiseerd. Dit toernooi werd in die tijd gezien als het officieuze kampioenschap van groot Den Haag. Begon dit toernooi vorig jaar nog met 80 deelnemende teams, dit seizoen was het aantal deelnemers opgelopen naar maar liefst 146.

V.V.M. bleek een echte cupfighter en was als afdelingsclub inmiddels doorgedrongen tot de halve finale. In deze halve finale moest V.V.M. thuis aantreden tegen N.L.S. Maar liefst 1.200 toeschouwers zagen twee, aanvankelijk hypernerveus, maar boordevol karakter strijdende ploegen zich uitsloven voor één plek in de finale. N.L.S. begon de wedstrijd overdonderend want na amper drie minuten voetballen zette laatste man Jan Renooij N.L.S. al op en 1-0 voorsprong. V.V.M. zette nog meer druk en dat leverde in de 25e minuut dan ook de gelijkmaker op. V.V.M.-speler Rene Zemering scoorde de 1-1. In deze stand kwam geen verandering meer zodat er strafschoppen moesten uitmaken welk team zich zou plaatsen voor de finale. N.L.S. liet twee strafschoppen onbenut maar helaas V.V.M. liefst drie, dus dit betekende dat N.L.S. zich plaatste voor de finale.  In deze finale overigens, op het complex van Scheveningen, won N.L.S. voor maar liefst 2.700 toeschouwers met 2-1 van vv Schipluiden.

Staand v.l.n.r. Jaap Schellevis, Piet van Wouw (trainer), Martin van Es, Frank Schellevis, Frank Lutz jr, Henk van Evert, Bernard van Oosten, Wailong Chang, Ton Diepenveen,?? en Wim van Diggele. Zittend v.l.n.r. Arie Niemijer (grensrechter), Geer van Diggele, Koos Borst,Hans Schouten, Bram Abbas, Peter Hoogduin, Bert Rijs, Rene Zemering en Ronald van Diggele.

>

Seizoen 1981-1982

>

De zondag 1e Klasse B van de HVB bestond in het seizoen 1981-1982 uit de volgende clubs; CWP, DVC, Marathon, NLS, Paraat, Postalia, Quintus, SVDHB, TAMUVONA, Valkeniers, VDS en VVM.

Onder leiding van de nieuwe trainer Piet van Wouw speelde VVM 1 dit seizoen uitstekend en werd dan ook met ruime afstand van de overige clubs kampioen. Van de uiteindelijk 22 competitiewedstrijden werden er maar liefst 17 gewonnen, 4 gelijk gespeeld en 1 verloren. Met 38 punten, en de doelcijfers 68-24, werd VVM kampioen van de 1e Klasse B van de HVB.

Staand v.l.n.r. Hannie Orta, Martin van Es, Piet van Wouw (trainer), Bep Charite, Frank Schellevis, Rob Spaans, Jaap Schellevis, Rene Zemering, Wim Duinisveld (voorzitter) en Wim van Diggele (secretaris). Zittend v.l.n.r. Arie Niemijer (grensrechter), Bram Abbas, Peter Hoogduin, Henk van Evert, Bernard van Oosten, Frank Lutz jr, Ronald van Diggele, Geer van Diggele en Tjoe Man (verzorger).

Seizoen 1982-1983

>

In het seizoen 1982-1983 was de zondag Hoofdklasse van de HVB uit de volgende clubs samengesteld: Archipel, Cromvliet, De Flamingo’s, Graaf Willem II VAC, Kranenburg, Naaldwijk, Oranje Blauw, SEP, SOA, VVM, Westerkwartier, WIK, Wippolder en Zwart Blauw.

>
V.V.M. bleek opnieuw dit seizoen opnieuw een echte cupfighter te zijn. Schakelde de HVB-ploeg eerder al in de Haagsche Courant Cup sv Schipluiden uit, op donderdag 5 mei 1983 verraste de club van voorzitter Wim van Diggelen wederom door een andere KNVB-er Celeritas, na het nemen van strafschoppen, uit het “Voetbal West-toernooi om de Haagsche Courant Cup te knikkeren. Celeritas-V.V.M. was overigens in 1-1 geëindigd, nadat Frans Lutz zijn club eerst op een 0-1 voorsprong had gezet.
V.V.M. moest op vrijdagavond 27 mei 1983 in de kwartfinale van de Haagsche Courant Cup aantreden tegen het “grote” ADO.
In deze kwartfinale kwam V.V.M. wederom dichtbij een enorme stunt. Na bijna drie uur puur bekervoetbal capituleerde V.V.M. uiteindelijk na strafschoppen voor topper ADO. Maar hoe dicht was de thuisclub (V.V.M.) wel niet bij de halve finale van de HC-Cup! Na een 2-2 stand (doelpunten V.V.M. van Frank Lutz en Frans Schellevis) na negentig minuten, een doelpuntloze verlenging en maar liefst zestien feilloos benutte strafschoppen lag de kans er voor V.V.M. ADO-speler Pablo Plak schoot in de duisternis de zeventiende penalty op de vuisten van V.V.M.-doelman Ger van Diggele. De grote aanhang van V.V.M. hief de handen al in de lucht maar keeper Van Diggele zelf zag ook zijn pingel gestopt worden door “collega” Peter van der Laan. Even later bekerde ADO toch verder nadat V.V.M.-speler Frans Schellevis zijn penalty hoog over schoot.

>

>

Seizoen 1983-1984

>

De zondag Hoofdklasse van de HVB was in het seizoen 1983-1984 uit de volgende clubs samengesteld: ADS, Archipel, Duindorp SV, De Flamingo’s, Kranenburg, Naaldwijk, Oranje Blauw, SEP, TEDO, VVM, Wassenaar, WIK en Westerkwartier.
>

>

Seizoen 1984-1985

>

In het seizoen 1984-1985 was de zondag Hoofdklasse van de HVB uit de volgende clubs samengesteld: ADS, Archipel, Delft, Full Speed, Kranenburg, Naaldwijk, Oranjeplein, Quintus, TEDO, VVM, Wassenaar, Westerkwartier, WIK en Zwart Blauw.

>

Het ene succes volgde dit seizoen het andere op. Na de promotie nam cupfighter V.V.M. wederom succesvol deel aan de Haagsche Courant Cup.
>
In de halve finale moest V.V.M. aantreden tegen het Zoetermeerse DSO. Zoals gewend de laatste jaren, knokte V.V.M. zich via een overdosis aan wilskracht voor het eerst naar een HC Cup-finale. Beide clubs scoorden uiteindelijk in 120 minuten slijtage-voetbal niet, waarna V.V.M.’s laatste man Peter Hoogduin tijdens de noodzakelijk geworden strafschoppenserie de luid bejubelde man werd nadat eerst doelman Albert Kanters een strafschop van DSO had gestopt.
Trainer Henny den Engelse kon het allemaal nog niet geloven, het zoveelste hoogtepunt bij V.V.M., waar was de ploeg allemaal nog meer toe in staat?

Op zaterdag 25 mei 1985 volgde de finale V.V.M.-V.C.S. op het terrein van V.C.S. V.V.M. had als afdelingsclub in heel Den Haag al grote bewondering afgedwongen en deze zaterdag werd de spannendste en de mooiste dag in de historie van de club. De hele week voor aanvang van deze finale stond in het teken van de voorbereiding van die finale. De club werd ook de hele week gevolgd door een verslaggever van de Haagsche Courant.

VVM 1 vlak voor de Haagsche Courant Cup finale tegen VCS in 1985 (foto genomen in de Maasstraat). Staand v.l.n.r.: W.van Diggele, Peter Hoogduin, Ronald van Diggele, Frank Schellevis, Martin Van Es, Frank Lutz, John van de Bos, Rob Swensen, Ray Kolf, Leo Domanchet, Karel Zuiderwijk, Henny de Engelse, Joop de Graaf.
Zittend v.l.n.r.: Bram Abbas, John de Bruin, Fred Goemans, Rene Zemering, Beb Charite en Martin Visser. (foto van Rob Swensen)

Die zaterdagmorgen ging de gehele selectie eerst gezamenlijk ontbijten en daarna volgde een boswandeling. De spelers voelde zich net internationals aan de vooravond van een WK-finale. Eenmaal op het complex van VCS aangekomen werden alle spelers door supporters aangeschoten en een hart onder de riem gedrukt.

De vijfde HC Cup-finale kreeg een extra feestelijk tintje. Ongeveer een kwartier voor aanvang van deze finale kwamen vijf parachutisten neer. Zij brachten niet alleen de HC Cup mee, maar ook de clubvlaggen van beide finalisten.
Naar schatting zo’n 4000 toeschouwers zagen in een ware happening uiteindelijk V.C.S. met 2-1 winnen. V.V.M. was tijdens deze finale fysiek sterker dan VCS maar kwam in de 42e minuut dan toch op een 1-0 achterstand. In de tweede helft zette Frank Lutz in de 48e minuut V.V.M. weer naast VCS (1-1), maar het team van trainer Henny den Engelse zat er helemaal doorheen. In de laatste twintig minuten van deze finale werd V.V.M. compleet overrompeld door VCS. In de 86e minuut wist VCS dan ook de 2-1 te scoren en won hiermee uiteindelijk de H.C.-Cup van 1985.
Toch was het amateurvoetbal in Den Haag de grote winnaar geworden, met één groot volksfeest aan de Dedemsvaartweg.
V.V.M. verdiende met deze tweede plaats een aantal wedstrijdballen ter waarde van vijfhonderd gulden. Tot in de kleine uurtjes vierde V.C.S., maar ook V.V.M., nog een geweldig feest.

>

Seizoen 1985-1986

De zondag 4e Klasse C van de KNVB was in het seizoen 1985-1986 uit de volgende clubs samengesteld: BEC, Delft, De Flamingo’s, GDA, Hoek van Holland, De Postduiven, RKSVM, Schipluiden, Spoorwijk, VVM, VVP en Wippolder.

Na de promotie van vorige seizoen debuteerde VVM, na een heel lange afwezigheid, weer in de “grote” KNVB-klasse. Helaas moest de succesvolle trainer Henny den Engelse, die aan zijn derde seizoen bij VVM begon, constateren dat zijn A-selectie wel erg smal was. Het reservoir aan spelers was vrij klein, wat weer werd veroorzaakt door het gebrek aan jeugd. De geïsoleerde ligging van het terrein van VVM te Wassenaar werkte ook niet bepaald uitnodigend om nieuwe leden aan te trekken. Zo kwam het bijvoorbeeld dat VVM dit seizoen slechts nog maar over drie jeugdelftallen beschikte.

Toch debuteerde VVM uitstekend in de zondag 4e Klasse C en stond het goed voetballende team van Den Engelse na 5 wedstrijden met 7 punten zelfs op de tweede plaats in 4C.

>

>

Lidmaatschaapkaart en toegangsbewijs van VVM, toen op Ockenburg werd gespeeld.

Seizoen 1986-1987

Op bestuurlijk niveau en op sportief gebied rommelde het bij aanvang van dit seizoen enorm bij V.V.M. Nauwelijks drie dagen na de Algemene vergadering van donderdag 11 september 1986 stapte plotseling voorzitter Wim van Diggele op.

De zondag 4e Klasse D van de KNVB was in het seizoen 1986-1987 uit de volgende clubs samengesteld: De Flamingo’s, Hekelingen, Hillegersberg’32, De Hollandiaan, NOC, Schipluiden, Steeds Volharden, SVDP, VVM, Wippolder en Zwarte Pijl.

Op het veld liep het ook niet echt naar wens. De eerste vier competitiewedstrijden werden allen verloren en kende het eerste elftal een doelsaldo van zeven doelpunten voor en maar liefst vijftien tegen. De reden van deze slechte resultaten van het “vlaggenschip” van V.V.M. was dat er voor aanvang van dit seizoen veel spelers hadden overgeschreven naar een andere vereniging. Bovendien kende de club een waslijst aan blessures.
Maar de club gaf de moed zeker niet op want toen V.V.M. op zondag 21 september 1986 op desastreuze wijze met 7-3 verloor van N.O.C., na overigens een 3-0 voorsprong, werd Piet van Wouw door elftalleider Jaap Schellevis benaderd of hij met onmiddellijke ingang weer trainer van V.V.M. wilde worden. Van Wouw, die V.V.M. al eerder twee jaar onder zijn hoede had en met zijn ploeg toen in 1982 naar de Hoofdklasse van de HVB promoveerde gaf aan het bestuur gelijk zijn ja-woord.

>

>

>

>

Seizoen 1987-1988

De zondag Hoofdklasse van de HVB was voor het seizoen 1987-1988 uit de volgende clubs samengesteld: ADS, Archipel, Concordia, ESDO, Full Speed, GONA, HS Texas DHB, Kranenburg, REMO, RKSVM, SEP, SOA, VVM en WIK.

De selectie van VVM bestond o.a. uit: P.v.Dijk, P.Lutz, W.Verhey, F.Goemans, J.v.d Bosch, J.van Dorp, Jan Koerten(leider), R.Tobeas, A.Hoogduin, L.Lutz, Frank Schellevis, M.Vermeulen en keeper G.Bankeman.

>

Aan het einde van dit seizoen maakte trainer Piet van Wouw totaal onverwacht bekend dat hij na drie jaar VVM zou gaan verlaten.

Seizoen 1988-1989

>

Het eerste elftal van VVM kwam dit seizoen uit in de 1e Klasse B van de HVB, die verder bestond uit; De Adelaars, Graaf Willem II VAC, GSC, sv Kijkduin, Marathon, Oranje Blauw, Paraat, Te Werve, Triomph en  VTC’88.

Ook in dit seizoen waren de prestaties van het vlaggenschip van VVM niet al te best te noemen. Van de 20 competitieduels werden er 6 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 11 verloren. Met 13 punten (2 punten in mindering gebracht door de KNVB) en een doelsaldo van 38 voor en 55 tegen, eindigde VVM op de voorlaatste positie van de ranglijst. Alleen VTC’88 deed het dit seizoen met 11 punten nog slechter.

<

Seizoen 1989-1990

>

Het eerste elftal van VVM kwam dit seizoen uit in de zondag 1e Klasse A van de HVB en ontmoette daarin: Archipel, Groen Wit’58, GSC, sv Kijkduin, NIVO, Postalia, Robin Hood, Triomph, VOGEL en WVS.

Het is een droom van elke vereniging om met een jubileum een kampioen in het midden te hebben. V.V.M. is het gelukt dit seizoen want de viering van het 60-jarig bestaan van de club werd vergezeld met het kampioenschap van haar eerste elftal in de 1e Klasse A van de HVB.
V.V.M. werd dit seizoen dus in stijl kampioen. Niet alleen was de 2-0 zege op Groen Wit’58 voldoende om de titel te pakken, maar het team van trainer Jan van der Bosch bleef dit seizoen ook ongeslagen. In de kampioenswedstrijd tegen Groen Wit’58 stond V.V.M. overigens stijf van de zenuwen. De formatie van trainer Van der Bosch ondervond een uur lang taaie tegenstand. Gino Niemeijer brak de ban door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Nadat Wieteke Gunther Mohr de bevrijdende 2-0 op het bord had gebracht konden de ongeslagen V.V.M.-ers de promotie naar de Hoofdklasse HVB gaan vieren.

Van de uiteindelijk 18 competitiewedstrijden werden er door VVM 12 gewonnen, 5 gelijk gespeeld en ging er 1 verloren. Met 29 punten, en de doelcijfers 57 voor en  28 tegen, eindigde men zoals gezegd op de eerste positie van de 1e Klasse A van de HVB.

De Voetbal Vereniging Maasstraat, de voorloper dus van V.V.M., werd opgericht op 1 mei 1930 en op precies dezelfde dag, maar dan 60 jaar later, speelde het kampioensteam ‘s-avonds op het complex aan de Van Brienenlaan te Wassenaar en Erewedstrijd tegen FC Den Haag.
Dit was één van de onderdelen van de festiviteiten die door de feestcommissie van V.V.M. waren georganiseerd. Op 5 mei 1990 was er een receptie in het clubgebouw en op 18 mei een grote feestavond voor alle leden en sponsoren in de Rotonde van Houtrust Sport.

>

Seizoen 1990-1991

>

De indeling van de zondag Hoofdklasse A van de HVB was in het seizoen 1990-1991 als volgt: ADS, Duindorp SV, DUNO, sv EOC, De Postduiven, REMO, SOA, SVH, VDS, VVM en Westerkwartier.

De Hsv SOA was dit seizoen oppermachtig en werd zodoende met een straatlengte voorsprong op de concurrentie kampioen. VVM, o.l.v. trainer John van der Bosch speelde een onopvallend seizoen want van de 20 competitiewedstrijden wist VVM er 7 te winnen, 5 gelijk te spelen en 8 te verliezen. Met 17 punten (2 punten door de KNVB in mindering gebracht) en een doelsaldo van 43 voor en 51 tegen, eindigde men op de zevende positie van de ranglijst.

<

Seizoen 1991-1992

>

<

Seizoen 1992-1993

>

De zondag Hoofdklasse B van de HVB was voor het seizoen 1992-1993 als volgt samengesteld: Duindorp SV, Flamingo’s, Groen Wit’58, HS Texas DHB, sv Kijkduin, OSC, Paraat, Postalia, TEDO, VDS, VOGEL en VVM.

<

Seizoen 1993-1994

>

De zondag Hoofdklasse A van de HVB was in het seizoen 1993-1994 uit de volgende clubs samengesteld: BMT, DVC, Flamingo’s, HDV, JuVentas, Lyra, Oranjeplein, Postalia, REMO, SOA, TEDO en VVM.

<

Seizoen 1994-1995

>

De zondag Hoofdklasse B van de HVB was in het seizoen 1994-1995 uit de volgende clubs samengesteld: BMT, DZS (De Zwarte Schapen), Full Speed, Graaf Willem II VAC, HDV, LYRA, Paraat, Postalia, De Postduiven, De Ster, TEDO en VVM.

Het werd voor VVM een seizoen om snel te vergeten want van de uiteindelijk 22 competitiewedstrijden werden er slechts 4 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en maar liefst 17 keer verloren. Bovendien kreeg men ook nog eens door de KNVB 2 punten in mindering dus dat betekende dat VVM met 7 punten, en een doelsaldo van 38 voor en 81 tegen, onderaan de ranglijst eindigde en hiermee degradeerde naar de 1e Klasse van de HVB.

<

Seizoen 1995-1996

Bij aanvang van het seizoen 1995-1996 was het bestuur van VVM als volgt samengesteld: W.J. Verhey (voorzitter), D. Lutz (secretaris) en P. Postma (penningmeester).

De zondag 1e Klasse A van de HVB was in het seizoen 1995-1996 uit de volgende clubs samengesteld: DUNO, Dynamo’67, GDCPH, NIVO, Oranje Blauw, Oranjeplein, Taurus, Te Werve, Triomph, VVM en WVS.

Jan van den Bosch was dit seizoen aangesteld als hoofdtrainer bij VVM.

<

Seizoen 1996-1997

>

<

Seizoen 1997-1998

>

VVM 1 werd voor seizoen 1997-1998 ingedeeld in de zondag 4e Klasse C, samen met: Azzurri, Duindorp SV, DZS (De Zwarte Schapen), GSC-ESDO, HS Texas DHB, ODB, OSC, Paraat, Quick Steps, SVH en WIK.

<

Seizoen 1998-1999

>

De zondag 3e Klasse B van de KNVB was in het seizoen 1998-1999 uit de volgende clubs samengesteld: Concordia, Den Hoorn, DHL, sv Erasmus, Laakkwartier, Oliveo, REMO, Schipluiden, Sparta, TOGB, VVM en WIK.

<

Seizoen 1999-2000

<

In het seizoen 1999-2000 was de zondag 2e Klasse C van de KNVB uit de volgende clubs samengesteld: Alphense Boys, Blauw zwart, DoCoS, DWO, Kranenburg, Lugdunum, RKAVV, RVC/Rijswijk, VCS, VELO, Verburch en VVM. Een prachtige poule dus met veel derby’s.

De A-selectie van trainer Jan van den Bosch en technisch adviseur Melbi Raboen bestond uit: Raymond Kamps, Brian Kolf, Mohamed Aboulasri, Abdiman Ahannach, Lofti Amhaouch, Andy Biekman, Dwight Blackson, Wim Bordewijk, Kenneth Braaf, Bonito Cooman, Giovanni Franken, Elden de Getrouwen, Melvin Illidge, Brian Leeuwin, Faisel Reingoud, Patrick Ruter, Jimmy Simons, Henk Voorn, Orpheo Warner en Wesley Zandgrond.

Bijna het gehele seizoen volgde er een spannende strijd om de titel tussen Kranenburg en VVM, die uiteindelijk in het voordeel viel van Kranenburg. Van de 22 competitiewedstrijden wist VVM er 14 te winnen, 4 gelijk te spelen en 4 te verliezen. Met 46 punten, en de doelcijfers 56-32, eindigde men op een tweede positie van de ranglijst op slechts 2 punten achterstand op kampioen Kranenburg.

>

Seizoen 2000-2001

>

De zondag 2e Klasse C van District West III bestond in het seizoen 2000-2001 uit de volgende verenigingen: ADO Den Haag, Alphense Boys, DoCoS, Laakkwartier, Lugdunum, RKAVV, RVC/Rijswijk, SJC, VCS, VELO, VUC en VVM.

<

Op zondag 27 mei 2001 degradeerde VVM naar de 3e Klasse. Het won weliswaar bij sv Meerburg met 0-1 maar men had de eerste wedstrijd tegen de Zoeterwoudse club reeds met 5-1 verloren. Feisal Reingoud scoorde de enige, en allerlaatste treffer in het bestaan, van VVM.

Wie kan ons aub verder helpen met nog veel meer historie van V.V.M.?

>

<
Van VVM hebben wij verder helaas nog geen historie kunnen achterhalen of mogen ontvangen. Als u kunt helpen met de historie van VVM neem dan a.u.b. contact met ons op via haagse.voetbalhistorie@gmail.com  Ook oude foto’s, namen van spelers en mooie verhalen zijn van harte welkom.

>

<

Palmares V.V.M. (zondag)

Kampioenschappen:
1981-1982 1e klasse B HVB
1989-1990 1e klasse A HVB
1995-1996 1e Klasse A HVB
1996-1997 5e klasse A
1998-1999 3e klasse B

Andere prestatie’s:

Parade der trainers bij V.V.M.

1979-1980 Hennie den Engelse
1980-1981 Joop Jochems /Aad Mansveld (a.i.)
1981-1982 Piet van Wouw
1982-1983 Piet van Wouw / Jaap …?
1983-1984 Henny den Engelse
1984-1985 Henny den Engelse
1985-1986 Henny den Engelse
1986-1987 Ger van Diggele en Piet van Wouw
1987-1988 Piet van Wouw
1988-1989 Piet van Wouw
1989-1990 Jan van den Bosch
1990-1991 Jan van den Bosch
1991-1992 Rob Schotmans
1992-1993 Henna Grünholz
1993-1994 Henna Grünholz
1994-1995 A Sabirli
1995-1996 Jan v.d. Bosch
1996-1997 Hendrik Lugters
1997-1998 Ton v.d.Veer
1998-1999 Nico Zuiderwijk
1999-2000 Nico Zuiderwijk / Jan van den Bosch
2000-2001 Henna Grünholz

Parade der voorzitters bij V.V.M.

1979-1991 Wim van Diggele
1991- ???? Frank Lutz
???? -???? ?
1997-1999 Arno Hoogduijn
1999-???? Leen Verheij
2001-???? Dirk Hoogduin (a.i.)

Terreinen waar V.V.M. heeft gespeeld:

Van Brienenlaan te Wassenaar

Ereleden V.V.M:

?
?
?

Lid van Verdienste bij V.V.M:

?
?
?
?

Zijn we allemaal nog naar op zoek….