Het is bijna zover, 110 jaar Hsv Celeritas! En dit jubileum wordt georganiseerd in samenwerking met een groep betrokken leden. Maanden geleden heeft het bestuur gevraagd of er mensen zijn die de club willen helpen met de organisatie van dit unieke jubileum. Uit de postzakken vol met aanmeldingen is het organisatieteam geselecteerd. Debby Mol, Ilona Veghter-De Wolf, Jolanda Beurze, Ria Charite worden ontzettend bedankt voor de inzet, betrokkenheid en de organisatie.

Dinsdag 9 mei a.s. van 19.00 uur – 21.00 uur houdt Hsv Celeritas een receptie. De club hoopt dat alle leden, oud leden, trainers etc. langskomen aan de Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS te Den Haag (clubgebouw sv Wateringse Veld/GONA, om dit formeel met iedereen te vieren.

Zaterdag 13 mei a.s. vanaf 18.00 uur / 18.30 uur speelt Celeritas tegen oud Feyenoord. De buurtbewoners is al medegedeeld dat er misschien een parkeerprobleem kan ontstaan. Daarentegen zijn zij van harte welkom zijn om deze wedstrijd bij te wonen. Na de wedstrijd zal er ook een gezellig muziekje zijn in de kantine, dus blijf vooral even hangen!

Zaterdag 20 mei is er vanaf 11.00 uur tot einde middag een B- jeugd toernooi op ons complex. Celeritas jeugd neemt het op tegen de B jeugd van: Alphense Boys, SVC’08, Quick, Duindorp, Aswh en Forum Sport.

’s Avonds is het terrein om 19.00 uur open en vanaf 20.00 uur zal de feestavond starten met om 00.00 uur een surprise act uit ‘Amerika’. Koop je kaartjes nu al voor dit leuke evenement.

Onze website heeft voor het 110-jarige jubileum een kort filmpje gemonteerd dat op de receptie zal worden gepresenteerd.

Hsv Celeritas alvast van harte gefeliciteerd met dit unieke jubileum en wij hopen van harte dat jullie nog jaren als zelfstandige voetbalvereniging door zullen gaan.

Team Haagse Voetbalhistorie