Wateringse Veld/GONA

 

De oprichting van sv Wateringse Veld-GONA

>

Op donderdag 17 april 2014 werd er bij GONA en sv Wateringse Veld een Buitengewone Algemene Leden Vergadering gehouden. Tijdens deze Buitengewone A.L.V. werd gestemd over het voorstel van beide besturen om met ingang van seizoen 2014 – 2015 te gaan fuseren. De leden van beide verenigingen stemden uiteindelijk unaniem in met de fusieplannen en zodoende ging per 1 juli 2014 de fusievereniging van start. De clubnaam werd ‘sv Wateringse Veld GONA’.

De nieuwe fusievereniging sv Wateringse Veld GONA ging spelen op het terrein aan de Guido de Moorstraat in Wateringse Veld, met als clubkleuren groen en wit. Besloten werd dat er een interim-bestuur zou aantreden tot eind van 2014. Dit bestuur bestond uit leden van beide verengingen, onder aanvoering van de voorzitter van sv Wateringse Veld, Remco van der Wal. De voorzitter van GONA, Bram van der Lem, nam plaats in het interim-bestuur als algemeen bestuurslid. Sv Wateringse Veld had in seizoen 2013-2014 een sterk kader en een bloeiende jeugdafdeling, maar slechts twee seniorenelftallen. GONA beschikte juist over vier seniorenelftallen.

Eind mei 2014 keurde de KNVB het fusievoorstel van de Hvv GONA en sv Wateringse Veld goed zodat de nieuwe voetbalvereniging sv Wateringse Veld-GONA per 1 juli 2014 officieel van start kon gaan. Na alle voorbereidingen was het dus eindelijk zover: op 1 juli 2014 ging sv Wateringse Veld GONA officieel van start. Om de ‘geboorte’ van de nieuwe vereniging te vieren werd iedereen van harte uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst op zondag 6 juli, in het clubgebouw aan de Guido de Moorstraat 35. Het werd een gezellige middag, waarbij de fusieclub uitgebreid stil stond bij de officiële start. Ook vond de presentatie plaats van een nieuwe kledinglijn en werd het nieuwe clublogo gepresenteerd. Uiteraard ontbraken de beschuiten met muisjes niet.

Seizoen 2014-2015

Het eerste bestuur van de nieuwe fusieclub sv Wateringse Veld/GONA bestond uit: Remco van der Wal (voorzitter), Jeroen van Eijndhoven (voorzitter Jeugdcommissie / vice-voorzitter, Charles Boom (algemeen bestuurslid / vice-voorzitter), Dennis Wagner (penningmeester), Frans Kubitza (secretaris) en Agnes Kipp (kantinebeheer / voorzitter Softbal-afdeling).

Binnen de vereniging werd ook veelal gewerkt met commissies. Hieronder volgen enkele namen van deze commissies in seizoen 2014-2015:
Secretaris Jeugdcommissie: Arthur Zuidema, Jeugdcoördinator / vrijwilligersbeleid jeugd: Jagdies Ganpat, Wedstrijdsecretaris Senioren / Sponsorzaken: Ronald Kubitza, Kantinebeheer: Hans Bandel, Onderhoud complex: Hans Middeldorp en Contactpersonen voor de gemeente: Dennis Wagner en Charles Boom.

Het bestuur van sv Wateringse Veld GONA schreef voor het seizoen 2014-2015 4 seniorenelftallen en 2 veteranenteams in voor de zondagcompetitie. De jeugdafdeling bestond uit 2 B-elftallen, 2 D, 4 E, 4 F, 2 Minipupillen en een meisjes MB-team. De zaalvoetbalafdeling van sv Wateringse Veld GONA schreef 3 teams in voor de competitie.

Na de promotie van GONA in het seizoen 2013-2014 werd het Vlaggenschip van de nieuwe fusievereniging sv Wateringse Veld GONA ingedeeld in de 1 Klasse B van de zondagcompetitie. In de Klasse moest sv Wateringse Veld GONA aantreden tegen: FC Boshuizen (Leiden), GDA (Den Haag), GOES (Goes), HMSH (Den Haag), IFC (Hendrik Ido Ambacht), Kocatepe (Rotterdam), Nieuwerkerk (Nieuwerkerk), Olympia (Gouda), PSV Poortugaal (Rotterdam), RKAVV (Leidschendam), VELO (Wateringen), Xerxes DZB (Rotterdam) en Zwervers cvv (Capelle aan de IJssel).

20150419_140223Staand v.l.n.r; Frans Kubitza (secretaris), Charles Boom (vice-voorzitter) Leo van Veen (grensrechter), Mark Ruitenbeek (1e doelman) Hamza Chickhi, Dennis Mallander,  Tukker Buitenman, Robert van Vliet, Sean Valerian, Bertus Flaman, Gillian Faasen, Sander Lorsheijdt, Dennis Lorsheijdt (Fysiotherapeut) Patrick Vink (Trainer 2e elftal) Remco van der Wal (Voorzitter), Madjo Dewus (2e trainer), Murelli Sahin (hoofdtrainer) en Ferad Hussainali (assistent trainer).
Zittend v.l.n.r; Jeroen van Eijnhoven (jeugdvoorzitter), Darryl Semil, Gerard Rust, Landy Valk, Kadir Narsen, Yason Caicedo-Mina, Steve Yawson en Tommy van de Wal jr.

De technische leiding in het eerste seizoen van sv Wateringse Veld GONA bestond uit: Madjo Dewus (trainer) en Patrick Vink (trainer 2e elftal).

Sv Wateringse Veld GONA 1 opende de competitie op zondag 7 september 2014 met een thuiswedstrijd tegen IFC. Het werd uiteindelijk 1-1 en het eerste competitiedoelpunt van de nieuwe fusieclub werd gemaakt door Jaouad El Karicha.
Op dit zeer hoge niveau van de zondagcompetitie hield sv Wateringse Veld GONA zich in de eerste competitiehelft uitstekend staande met o.a. overwinningen op PSV Poortugaal (1-3), Nieuwerkerk (0-1), HMSH (6-0), Xerxes DZB (1-3) en VELO (1-0).
Met 18 punten uit 13 wedstrijden, en de doelcijfers 24-25, ging sv Wateringse Veld GONA op een zevende plaats van de ranglijst in de 1e Klasse B de winterstop in.

Mede door blessures en schorsingen kreeg het vlaggenschip van sv Wateringse Veld GONA te kampen met een te smalle selectie, wat resulteerde in veel mindere resultaten. De eerste vijf competitiewedstrijden van 2015 werden dan ook verloren en hierdoor kwamen de mannen van trainer Dewus in de “gevarenzone”. In de maand maart volgde er gelukkig weer twee overwinningen op rij. Eerst werd HMSH met 0-2 verslagen en vervolgens Xerxes DZB met 4-1. Door een uitstekende “eindsprint” met overwinningen op VELO (2-6), Goes (3-0) en IFC (0-1) kreeg sv Wateringse Veld GONA 1 zelfs nog zicht op een eventuele vervangende Periodetitel.
Van de 26 competitiewedstrijden werden er uiteindelijk 11 gewonnen, 4 gelijk gespeeld en 11 verloren. Met 37 punten, en de doelcijfers 50-51, eindigde sv Wateringse Veld GONA op een keurige zevende positie van de eindranglijst van de 1e Klasse B.

Jaouad El Karicha werd dit seizoen, met 15 doelpunten, topscorer bij sv Wateringse Veld GONA, gevolgd door Kadir Narsen met 12 doelpunten.

Seizoen 2015-2016

Een clubje gemotiveerde clubmannen, waaronder Eef Prive, Ruud van Weerd, Remco vd Wal en Charles Boom, begonnen aan een missie om een Buurthuis van de Toekomst te realiseren op het complex van van sv Wateringse Veld/Gona. Met een buurthuis van de toekomst wilde de vereniging ook laten zien dat het zich maatschappelijk betrokken voelde in de wijk en ook in de gemeente Den Haag.

Het bestuur van sv Wateringse Veld/GONA schreef voor het seizoen 2015-2016 4 seniorenelftallen en 1 veteranenteam in voor de zondagcompetitie. De jeugdafdeling bestond ditmaal uit een C1, D1, D2, E1, E2, E3, E4, F1, F2, F3, F4, F5, 1 Minipuppilen en 1 Meisjes B-team. De zaalvoetbalafdeling van sv Wateringse Veld/GONA bestond ditmaal uit 4 teams.

De indeling van West II zondag 1e Klasse B bestond in het seizoen 2015-2016 uit de volgende clubs: FC Boshuizen, DRL, GDA, IFC, Olympia, PFC, Poortugaal, SJC, SVDPW, TAC’90, VELO, VOC, Wateringse Veld GONA, CVV Zwervers. Nieuw in de afdeling waren dus: DRL, PFC, SJC, SVPDW, TAC’90 en VOC.

Voor aanvang van dit nieuwe seizoen onderging de selectie van sv Wateringse Veld GONA een ware metamorfose. De zondag 1e klasser verwelkomde maar liefst 20 nieuwe spelers voor de A-selectie. Helaas hadden een paar bepalende spelers van vorig seizoen besloten om hun geluk bij een andere club te gaan zoeken. Dit waren o.a. Gerard Rust (GDA), Jaouad El Karicha (Svv Scheveningen), Dennis Mallander (SVS) en Bradley Semil (SVC’08).

Trainer Madjo Dewus werd dit seizoen geassisteerd door Patrick van Dullemen. Helaas kende het vlaggenschip van sv Wateringse Veld/GONA een niet al te beste seizoenstart want uit de eerste vijf wedstrijden werd slechts één punt bij elkaar gesprokkeld. Bij het team van Dewus / Van Dullemen ontbrak het voornamelijk aan scorend vermogen. Op zondag 11 oktober behaalde sv Wateringse Veld/GONA dan toch haar eerste overwinning. Door twee doelpunten van Firat Kuskan werd de uitwedstrijd bij TAC’90 met 2-0 gewonnen.

Nadat eind oktober al bekend was geworden dat trainer Madjo Dewus aan het eind van dit seizoen zou gaan stoppen, werd er overleg gevoerd met elkaar over de invulling van de rest van het seizoen. Hieruit kwam naar voren, dat het voor beide partijen wenselijker was om per direct afscheid van elkaar te nemen. Patrick van Dullemen, sinds dit seizoen al opgenomen in de technische staf van sv Wateringse Veld/GONA, werd bereid gevonden om alle taken van Madjo Dewus over te nemen.

Helaas bleven de resultaten achterwegen in de eerste seizoenshelft. Van de 13 wedstrijden werd er slechts 1 keer gewonnen, 4 gelijk gespeeld en 8 wedstrijden werden verloren. Met 7 punten, en de doelcijfers 15-28, ging sv Wateringse Veld/GONA 1 op de laatste plaats van de ranglijst de winterstop in.

>

Sv WateringseVeld/GONA, redde het dus niet in de nacompetitie en moest zodoende een stapje terug doen naar de tweede klasse.

Op donderdagavond 16 juni 2016 sloot de A-selectie van sv WateringseVeld/GONA het seizoen officieel af. Op deze bijeenkomst werd ook de ‘speler van het seizoen’ en de clubtopscorer gehuldigd. Uiteindelijk werd Darryl Semil tot ‘speler van het seizoen’ gekozen. Topscorer Kadir Narsen (9 doelpunten) werd ook in de bloemetjes gezet.

>

Seizoen 2016-2017

In het seizoen 2016-2017 kreeg sv Wateringse Veld/GONA op Sportpark Zonneveld inwoning van de Hsv Celeritas. De doelstelling was dat Celeritas in het seizoen 2016-2017 als zelfstandige verenigingen zou gaan voetballen en mogelijk in het seizoen 2017- 2018 dan zal gaan fuseren met sv Wateringse Veld/Gona.

Voor het seizoen 2016-2017 had de KNVB voor een nieuw competitiemodel gekozen. Dit nieuwe competitiemodel ging in de top bestaan uit een Eredivisie, een Eerste divisie, de Tweede divisie, twee Derde divisies en vier Hoofdklassen. In de competities kwam er ruimte voor de beloften-teams van betaald voetbalclubs, die voorheen nog uitkwamen in een gesloten competitie. Sportief gezien was dit een optimale voetbalpiramide. Zoveel mogelijk goede voetballers treffen elkaar in dezelfde competitiestructuur, en clubs kunnen nu bij wijze van spreken doorstoten van de vijfde klasse naar de Eredivisie. De top werd dus in theorie haalbaar voor iedereen en voor elke club. Met andere woorden, voor het eerst sinds de intrede van het betaald voetbal in 1954 werd promotie en degradatie tussen het betaald voetbal en amateurvoetbal mogelijk. Voor het eerste elftal van sv Wateringse Veld/GONA was er dus nog een lange weg te gaan want na de degradatie in het vorige seizoen kwam men in het seizoen 2016-2017 uit in de 2e Klasse van de KNVB.

Er was echter nog een verandering vergeleken met het vorige seizoen. Vanaf het seizoen 2017-2018 ging de KNVB bij het jeugdvoetbal een aantal grote veranderingen doorvoeren. Deze pasten in het streven van de KNVB naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal en spannende competities. Om de overgang geleidelijk te laten verlopen startte men in het seizoen 2016-2017 met de nieuwe aanduiding voor alle jeugdcompetities. De benaming voor de leeftijdscategorieën F tot en met A verdwenen. Daarvoor in de plaats kwamen de gebruikelijke aanduidingen die internationaal al geldde, Onder 19 tot en met onder 9.
De nieuwe benaming werd nu als volgt; Onder 19 (JO19), was voorheen A-junioren, Onder 17 (JO17), voorheen B-junioren, Onder 15 (JO15), voorheen C-junioren, Onder 13 (JO13), voorheen D-pupillen, Onder 11 (JO11), voorheen E-pupillen en Onder 9 (JO9) voorheen F-pupillen. De afkorting ‘JO’ betekent ‘Jeugd onder’. De opgave van teams ging op dezelfde manier als de jaren hiervoor. Alleen heette bijvoorbeeld het B1-elftal voortaan het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team.

Het bestuur van sv Wateringse Veld/GONA bestond dit seizoen uit: Remco van der Wal (voorzitter), Jeroen van Eijndhoven (voorzitter Jeugdcommissie / vice-voorzitter, Charles Boom (algemeen bestuurslid / vice-voorzitter), Frans Kubitza (secretaris), Ronald Kubitza (wedstrijdsecretaris senioren/sponsorzaken) Agnes Kipp (kantinebeheer/voorzitter Softbal-afdeling). De functie van penningmeester was vacant.

Het bestuur van sv Wateringse Veld/GONA schreef voor dit seizoen voor de zondagcompetitie 3 seniorenelftallen en 1 veteranenteam in bij de KNVB. De jeugdafdeling bestond ditmaal ui: 1x JO-15, 3x JO-13, 4x JO-11, 4x JO-9 en 1x JO-7. Verder speelde er op zaterdag 1 vrouwenteam en een meisjes (MO-19)elftal.
Vanaf dit seizoen was sv Wateringse Veld/Gona  dus een bijzonder elftal rijker: de Vrouwen1. Dit elftal bestaat voor een groot deel uit moeders van jeugdleden, aangevuld met andere enthousiaste dames.

De zondag 2e Klasse D van de KNVB West II was in het seizoen 2016-2017 uit de volgende clubs samengesteld: Antibarbari, BMT, sv Charlois, Excelsior’20, GDA, GLZ/Delfshaven, HVV, Kocatepe, OHVV, Spartaan;20, VFC, VUC, Wateringse Veld/GONA, Wilhelmus en Xerxes/DZB. Een poule dus met maar liefst 15 verenigingen!

Ook dit seizoen stond de A-selectie van sv Wateringse Veld/GONA onder leiding van trainer Patrick van Dullemen en assistent-trainer Jim Krijgsman. Na de degradatie uit de 1e Klasse begon sv Wateringse Veld/GONA nog redelijk goed aan de competitie want uit de eerste vier wedstrijden werden 7 punten behaald. Helaas volgde daarna vele nederlagen en zakte het team van trainer Van Dullemen naar de onderste regionen van de ranglijst. Van de uiteindelijk 14 competitiewedstrijden in de eerste seizoenshelft wist sv Wateringse Veld/GONA er slechts 2 te winnen, speelde men 3 keer gelijk en werd er 9 maal verloren. Met 9 punten, en de doelcijfers 19-45, ging men dan ook op de laatste positie van de 2e Klasse D de winterstop in.

De tweede seizoenshelft verliep sportief helemaal dramatisch voor het vlaggenschip van de vereniging. Na de 0-7 thuisnederlaag tegen Wilhelmus stapte trainer Patrick van Dullemen ook nog eens op en werd hij vervangen door trainer Dinesh Manniesingh. Het kwaad was echter al geschied en de volgende degradatie werd een feit. De laatste drie competitiewedstrijden liet sv Wateringse Veld/GONA dan ook volledig lopen gezien de uitslagen Antibarbari-sv WV/Gona 7-0, sv WV/Gona-VFC 3-18 en Xerxes DZB-sv WV/Gona 15-0.

Van de uiteindelijk 28 competitiewedstrijden wist sv Wateringse Veld/GONA er 4 te winnen, 4 gelijk te spelen en 20 te verliezen. Met 16 punten, en de doelcijfers 34-121, eindigde men op de voorlaatste plaats van de zondag 2e Klasse D. Charlois deed het met 11 punten nog slechter overigens.

Gelukkig, qua prestaties, nog positief nieuws aan het einde van het seizoen 2016-2017 want bij de JO9-1 kon de kampioensvlag in top. Met 43 punten uit 18 duels, en de doelcijfers 82-38, werd de JO9-1 kampioen van de 4e Klasse 07.

Op vrijdag 12 mei 2017 werd bekend dat de sv Wateringse Veld/GONA en de opnieuw opgerichte voetbalvereniging Kranenburg uit Den Haag een samenwerkingsverband aangingen. Vanaf het voetbalseizoen 2017-2018 gingen de clubs samen verder als nieuwe vereniging. De aanstaande nieuwe fusieclub liet weten dat de sterke punten van beide partijen elkaar konden aanvullen. Zo beschikte vv Kranenburg over veel kennis en ervaring op voetbaltechnisch gebied. Ook had de Haagse club een breed netwerk in de regio Haaglanden. De sv Wateringse Veld/GONA had weer een hele mooie accommodatie. In maart 2017 kreeg de club nog een forse subsidie van het Oranje Fonds om van het gebouw een zogenoemd ‘buurthuis van de toekomst’ te maken. Dit hield in dat kinderen uit de wijk bij de sport betrokken worden, bijvoorbeeld door middel van speciale trainingen en een nog op te richten Buurtvoetbalschool.

Seizoen 2017-2018

Zoals gezegd gingen Sv Wateringse Veld/GONA en de opnieuw opgerichte vereniging vv Kranenburg uit Den Haag in het seizoen 2017-2018 samen verder op het sportcomplex Zonneveld aan de Guido de Moorstraat. De Hsv Celeritas bleef dit seizoen overigens ook gewoon als zelfstandige club op het complex van sv Wateringse Veld/GONA voetballen.

De verenigingen hadden een gezamenlijke ambitie om prestatief én recreatief flinke stappen te gaan zetten. Sv Wateringse Veld/GONA schreef voor het seizoen 2017-2018 geen standaardelftal meer in op de zondag, maar richtte zich volledig op de zaterdag. Dat betekende dat de vereniging een zaterdagselectie inschreef bij de KNVB, waarbij het doel werd om ieder seizoen om de hoofdprijzen mee te gaan spelen. Daarnaast schreef men nog wel een aantal recreatieve seniorenteams in voor de zondagcompetitie. Omdat de vv Kranenburg nog niet stond ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, bleef de vereniging vooralsnog gewoon onder de naam sv Wateringse Veld/GONA spelen. De wens van de vv Kranenburg om in de naam opgenomen te worden, zou binnen een jaar verwezenlijkt moeten gaan worden.

Het bestuur van sv Wateringse Veld/GONA schreef dit seizoen voor de zaterdagcompetitie 2 seniorenelftallen en 1 damesteam en voor de zondagcompetitie 1 veteranenelftal in bij de KNVB. De jeugdafdeling was in het seizoen 2017-2018 uit de volgende teams samengesteld: 1x JO15, 2x JO13, 4x JO11, 2x JO9, 1x JO8 en 1 JO7-team De zaalvoetbalafdeling bestond uit 3 herenteams.

De indeling van sv Wateringse Veld/GONA voor het seizoen 2017-2018 in de zaterdag 4e Klasse D luidde als volgt; Concordia, DHC, DVC, HPSV, Laakkwartier, Oliveo, Oosterheem, Quintus, Semper Altius, TAC’90, Vredenburch, sv Wateringse Veld/GONA en FC Zoetermeer.

Trainer Ger Fens verwelkomde veel spelers met een Kranenburg en Haaglandia verleden zoals o.a: Erkan Sensoy, Marcel Pronk, Dennis Jos, Fransesco Fens, Nick Brouwer, Andre Thiebou en Jack Doorschodt. Ook Ricky van den Bergh had zijn voetbalschoenen weer uit de kast gehaald. Naast speler zou Ricky dit seizoen ook fungeren als assistent-trainer van Ger Fens. Het overige begeleidingsteam van het nieuwe sv Wateringse Veld/GONA was als volgt; Wim Kuiper (keeperstrainer), Dennis Vijn (teamleider), Martin Emmerik (verzorger), Johnny Fens (fysio) en Wil van Gool (grensrechter).

Het was dan ook niet verwonderlijk dat iedereen sv Wateringse Veld/GONA als topfavoriet zag voor de titel in de zaterdag 4e Klasse D. De vraag was alleen of de spelers met deze druk kon omgaan. De mengelmoes tussen ervaren en jonge spelers liet zien dat sv Wateringse Veld/GONA wel degelijk met die druk kon omgaan. Na de eerste competitiehelft, waarin DHC zichzelf uit de competitie had teruggetrokken, stonden de mannen van Ger Fens met 33 punten uit 11 duels, en een doelsaldo van 79 voor en 8 tegen, aan kop van de 4e Klasse D.

Na de winterstop ging sv Wateringse Veld/GONA gewoon door met winnen (en scoren!). Op zaterdag 7 april 2018 scoorde Ricky van den Bergh, in de wedstrijd tegen Oosterheem (8-2 winst) het 100-ste competitiedoelpunt voor sv Wateringse Veld/GONA. Twee weken later, op 21 april 2018, werd het kampioenschap van de 4e Klasse D definitief binnengehaald door thuis met 2-0 (doelpunten Erkan Sensoy en Fransesco Fens) Quintus te verslaan. Hiermee werd sv Wateringse Veld/GONA ook de eerste kampioen dit seizoen in de regio Haaglanden.

De kampioensfoto van sv Wateringse Veld/Gona. Staand v.l.n.r: ….

Het kampioensfeest aan de Guido de Moorstraat werd op grootse wijze gevierd met vuurwerk, bloemen en de overhandiging van een kampioensschaal. Dit alles werd gevolgd door een ouderwetse Kranenburg-achtige feestavond met optredens van Wesley de Bruin, Def Rhymz en Peter La Haye.

De indrukwekkende cijfers van sv Wateringse Veld/GONA dit seizoen waren: Van de 22 competitiewedstrijden er 22 gewonnen en een doelsaldo van 128 voor en 13 tegen. Topscorer werd Fransesco Fens met 37 doelpunten, gevolgd door Rogier Beld (15), Ricky van den Bergh (13) en Erkan Sensoy (12).

Op woensdag 13 december 2017 hield sv Wateringse Veld/GONA in haar clubgebouw een Algemene Ledenvergadering. Op de agenda stond onder meer het kiezen van een nieuwe verenigingsnaam, het goedkeuren van een nieuw logo en een nieuwe bestuurssamenstelling.
De naam van de nieuwe fusieclub (fusie tussen sv Wateringse Veld/Gona en v.v. Kranenburg) zou met ingang van 1 juli 2018 Wateringse Veld Kranenburg gaan worden. Als nieuwe bestuursleden werden gekozen Ronald Kubitza, Hans Bandel en Caroline Verstraate. Het voltallige bestuur van Wateringse Veld Kranenburg zag er nu als volgt uit: Charles Boom (voorzitter), Frans Kubitza (secretaris), Hans Bandel (penningmeester), Agnes Kipp (kantinezaken), Ronald Kubitza (activiteiten & zondagvoetbal senioren), Caroline Verstraate (sponsorzaken & zaterdagvoetbal senioren), Hans Middendorp (facilitaire zaken) en Suzanne Bout (algemene zaken).

Op vrijdag 26 januari 2018 zag de vereniging het harde werken van de heren Remco van der Wal, Ruud van Weerd, Eef Privé en Charles Boom met betrekking tot het realiseren van het Buurthuis van de toekomst beloond worden want op die dag sloeg Wethouder Baldewsingh de eerste paal van het Buurthuis op het complex aan de Guido de Moorstraat.

Op dinsdag 10 april 2018 werd er een Buitengewone Algemene ledenvergadering bij sv Wateringse Veld/Gona gehouden. Tijdens deze BALV werden de aangepaste statuten van de vereniging, naar aanleiding van de naamswijziging WV Kranenburg, gepresenteerd en goedgekeurd door de leden. Ook de statuten in het kader van Buurthuis van de Toekomst werden aan de leden gepresenteerd en tot een akkoord bevonden.

Parade der kampioenschappen:

Seizoen 2017-2018 Zaterdag 4e Klasse D

Parade der trainers sv Wateringse Veld/Gona

Zondag:

2014-2015 Madjo Dewus
2015-2016 Madjo Dewus / Patrick van Dullemen
2016-2017 Patrick van Dullemen (t/m 05-03-2017) / Dinesh Manniesingh a.i. (vanaf 15-03-2017)

Zaterdag:

2017-2018 Ger Fens

Parade der voorzitters sv Wateringse Veld/Gona

2014-2018 Remco van der Wal