teen pussy
xxx asian curvy sweethearts have a wild party with men at the club.
xxnx pussy fucked euro tastes hot jizz.

sv Zuid West Den Haag


01-07-2020 - Heden

Het ontstaan van sv Zuid West Den Haag

De op 2 april 1993 opgerichte voetbalvereniging H.M.C.(Haagse Marokkanen Club) had voor aanvang van het seizoen 2014-2015 al de betekenis van HMC gewijzigd tot “Haagse Multiculturele Club”. In het jaar 2020 kwam er een nieuw bewind bij de club en werd er besloten om per 1 juli 2020 de verenigingsnaam te veranderen in sv Zuid West Den Haag. De thuisbasis bleef wel “Sportpark Escamp III” aan de Beresteinlaan in het gelijknamige stadsdeel.

Seizoen 2020-2021

>

Omdat steeds meer clubs met hun standaardteam switchten van het zondagvoetbal naar de zaterdag bleven er in District West II steeds minder teams over in de zondag 4e Klasse. Daardoor werden de clubs uit de Haagse regio, die nog wel over waren gebleven, ingedeeld in District West 1.
Zodoende kwam sv Zuid West DH uit in de 4e Klasse D van District 1 met daarin de volgende tegenstanders; AC Amsterdam, sv BSM, DSS, Eendracht’82, sv Erasmus, Geel Wit’20, HFC Heemstede, HYS, Olympia Haarlem, Onze Gezellen, AVV Sloterdijk, VVA Spartaan en VCS.
Extra zuur dus voor de Haagse clubs die hierdoor vaak moesten afreizen richting Noord-Holland. Dat bracht niet alleen extra reiskosten en tijd met zich mee maar ook zou er nauwelijks publiek hun eigen ploeg door de verre reizen vergezellen.

De selectie van sv Zuid West Den Haag stond dit seizoen onder leiding van hoofdtrainer Jillali Laari en de assistent-trainers Abdelkarim Marfouk, Mustafa Labari en Rachid Laari. Andre Ballenmaker was als bestuurslid selectie zaken aangesteld.

>

Na de aangekondigde versoepelingen op 26 juni 2021 was het meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal: trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mochten eindelijk weer volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Seizoen 2021-2022

>

Voor dit seizoen schreef sv Zuid West voor de zondagcompetitie 6 seniorenelftallen in en op zaterdag kwam men met een 023-elftal uit. De jeugdafdeling bestond ditmaal uit een JO15, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, 2x JO8 en 1 JO7-team. Ook in de zaal was sv Zuid West met 2 herenteams actief.

In de maand november begon alle ellende met wat betreft corona weer opnieuw. Omdat er iedere dag weer meer besmettingen bijkwamen werd er op vrijdag 12 november 2021 wederom een persconferentie gegeven waarin o.a. werd vermeld dat er vanaf 14 november 2021 geen publiek meer bij sportwedstrijden aanwezig mocht zijn. Bovendien moesten alle voetballers en begeleiding bij aankomst op het sportcomplex hun QR-code tonen. Als je geen geldige QR-code in de corona-app kunt laten zien dan was de kantine of kleedkamer verboden terrein voor je. Voor heel veel amateurclubs, die het al zo moeilijk hadden, was dit een hele heksentoer om dit op een goede manier te regelen want zowel aan de poort en in de kantine moest men vrijwilligers plaatsen die de CoronaCheck App of het recent negatief testbewijs moest controleren.

Op de persconferentie van 29 november werden de maatregelen nog meer aangescherpt. De regering besloot o.a. dat in het kader van de coronamaatregelen trainen na 17.00 uur niet meer was toegestaan. Door deze maatregel besloot de KNVB de competities in het amateurvoetbal voor de standaardteams grotendeels stil te leggen. Vriendschappelijk voetballen mochten de standaardteams uiteraard wel. De lagere seniorenelftallen en jeugd mochten wel gewoon doorgaan met competitievoetbal.
Na de persconferentie van zaterdag 18 december waren we qua coronamaatregelen weer helemaal terug bij af. Sporten mocht alleen nog maar met 1 ander persoon op 1,5 meter afstand, dus voetbalwedstrijden werden verboden en alle sportkantines moesten weer dicht.

Na ruim 90 dagen door corona verplichte winterstop ging de bal in februari 2022 weer officieel rollen.

 

>