teen pussy
xxx asian curvy sweethearts have a wild party with men at the club.
xxnx pussy fucked euro tastes hot jizz.

sv Zuid West Den Haag


01-07-2020 - Heden

Het ontstaan van sv Zuid West Den Haag

De op 2 april 1993 opgerichte voetbalvereniging H.M.C.(Haagse Marokkanen Club) had voor aanvang van het seizoen 2014-2015 al de betekenis van HMC gewijzigd tot “Haagse Multiculturele Club”. In het jaar 2020 kwam er een nieuw bewind bij de club en werd er besloten om per 1 juli 2020 de verenigingsnaam te veranderen in sv Zuid West Den Haag. De thuisbasis bleef wel “Sportpark Escamp III” aan de Beresteinlaan in het gelijknamige stadsdeel.

Seizoen 2020-2021

>

Omdat steeds meer clubs met hun standaardteam switchten van het zondagvoetbal naar de zaterdag bleven er in District West II steeds minder teams over in de zondag 4e Klasse. Daardoor werden de clubs uit de Haagse regio, die nog wel over waren gebleven, ingedeeld in District West 1.
Zodoende kwam sv Zuid West DH uit in de 4e Klasse D van District 1 met daarin de volgende tegenstanders; AC Amsterdam, sv BSM, DSS, Eendracht’82, sv Erasmus, Geel Wit’20, HFC Heemstede, HYS, Olympia Haarlem, Onze Gezellen, AVV Sloterdijk, VVA Spartaan en VCS.
Extra zuur dus voor de Haagse clubs die hierdoor vaak moesten afreizen richting Noord-Holland. Dat bracht niet alleen extra reiskosten en tijd met zich mee maar ook zou er nauwelijks publiek hun eigen ploeg door de verre reizen vergezellen.

De selectie van sv Zuid West Den Haag stond dit seizoen onder leiding van hoofdtrainer Jillali Laari en de assistent-trainers Abdelkarim Marfouk, Mustafa Labari en Rachid Laari. Andre Ballenmaker was als bestuurslid selectie zaken aangesteld.