teen pussy
xxx asian curvy sweethearts have a wild party with men at the club.
xxnx pussy fucked euro tastes hot jizz.

RVC Celeritas


01-07-2018 - Heden

Het ontstaan van RVC Celeritas

Vanaf het seizoen 2016-2017 deelde de Hsv Celeritas een complex met Wateringse Veld/GONA aan Guido de Moorstraat 35 te Den Haag. In eerste instantie beviel de samenwerking met sv Wateringse Veld/GONA zo goed dat het bestuur van Hsv Celeritas de intentie kreeg om de mogelijkheid te onderzoeken tot een fusie tussen beide verenigingen. Na de komst van, het in seizoen 2017-2018 opnieuw opgerichte, Kranenburg op het complex van sv Wateringse Veld/Gona bleek al snel dat er een fusie zou gaan plaats vinden tussen sv Wateringse Veld-Gona en v.v. Kranenburg, waarbij er voor de Hsv Celeritas helaas geen ruimte meer over was. Ook als zelfstandige vereniging kon de club niet meer op het sportpark aan de Guido de Moorstraat blijven spelen. Met andere woorden; Hsv Celeritas was wederom terreinloos.

In de maand februari van het jaar 2018 werd bekend dat Hsv Celeritas vanaf seizoen 2018-2019 op het Prinses Irene Sportpark aan de Schaapweg in Rijswijk mocht gaan spelen. Na het stoppen van de voetbalvereniging Haaglandia in juli 2016 vonden er geen activiteiten meer hadden plaats op dit nostalgische complex. De opstallen van het Rijswijkse sportcomplex waren sinds december 2017 eigendom van de Haagse aannemer Hans Lammertink. De voetbalvelden waren eigendom van de gemeente Rijswijk. De drie initiatiefnemers, Hans Lammertink, Harry Ballemaker en Leon Steenks besloten het verpauperde complex aan de Schaapweg, waar ooit RVC, RVC/Rijswijk en Haaglandia successen vierden, geheel te renoveren en van het sportpark een nieuw multifunctionele (sport)locatie van te maken.

Op woensdag 27 juni 2018 werd alles bij de notaris officieel vastgelegd. is Hans. Vanaf 1 juli 2018 ging Hsv Celeritas over naar RVC Celeritas. Met andere woorden, na met veel plezier en met vele hoogte en diepte punten 111 jaar in Den Haag te hebben gespeeld, was RVC Celeritas nu officieel een Rijswijkse club.

Op zaterdag 18 augustus 2018 werd Sportpark Prinses Irene officieel, na er een lange tijd verlaten bij te hebben gelegen, heropend. Niet alleen RVC Celeritas werd de bewoner van het geheel gerenoveerde sportpark maar ook de voetbalschool ‘De Nieuwe Burcht’ van Piet Gelauf en de voetbalschool Skilzz hadden inmiddels ook al hun intrek gedaan, gevolgd door Utimus Prime, een frisbeeclub van zo’n vierhonderd leden. Ook was er een intense samenwerking met de korfbalclub Refleks en ABA, de petanqueclub, beide ook gevestigd op het sportpark Irene.
Aad de Mos (ambassadeur van Sportpark Prinses Irene) gaf onder toeziend oog van velen oud-voetbalcoryfeeën, zoals Lex Schoenmaker, Joop Jochems, René Pas, Theo van den Burch, Aad Kila en Guus Haak, het startschot van de heropening van het sportcomplex aan de Schaapweg te Rijswijk. Als speciale en bijzondere gast werd door Aad zijn vriend John Bolman welkom geheten. John maakte in de beginjaren zeventig als voetballer van RVC prachtige tijden mee op het Sportpark Prinses Irene.

Seizoen 2018-2019

Het bestuur van RVC Celeritas was bij aanvang van het seizoen 2018-2019 als volgt samengesteld: Hans Boutens (voorzitter), Raymond de Kruif (vice-voorzitter), Alex van Dierendonck (penningmeester), Sharida Setoe (secretaris), Max Koopman (adviseur), John Hageman (kantine), Yvon de geus (wedstrijd secretaris) en Gerda van der Wal (ledenadministratie).
De verhuizing naar het Sportpark Prinses Irene in Rijswijk had RVC Rijswijk goed gedaan want de club was in één klap gegroeid van 60 naar ruim 200 leden.

Voor de zaterdagcompetitie schreef het bestuur 4 seniorenelftallen in bij de KNVB. Op de zondag kwam 1 VE-team uit. De jeugdafdeling van RVC Celeritas bestond uit een: JO19-1, JO15-1, JO11-1, JO9-1 en JO9-2 team.

In het seizoen 2018-2019 kwam het eerste elftal van RVC Celeritas uit in de zaterdag 4e Klasse D en moest het daarin opnemen tegen de volgende tegenstanders: BMT, Erasmus, GDA, GSCESDO, HPSV, Houtwijk, sv Loosduinen, MSV’71, PGS-Vogel, Quintus, RAS, TAC’90 en Wanica Star. Een bijna geheel Haagse poule dus met daarbij Quintus uit Kwintsheul en MSV’71 uit Maassluis.

Dennis Young was aangetrokken als trainer van RVC Celeritas. Met een geheel nieuwe selectie moest men in het eerste seizoen nog even wennen aan elkaar en hierdoor speelde RVC Celeritas geen rol van betekenis in de 4e Klasse D. Heel even was er nog zicht op de 3e Periodetitel maar die ging uiteindelijk naar Quintus. Van de 26 competitiewedstrijden werden er 11 gewonnen, 7 gelijk gespeeld en 8 verloren. Met 40 punten, en een doelsaldo van 65 voor en 36 tegen, eindigde RVC Celeritas op de achtste positie van de ranglijst.

Op dinsdag 26 februari 2019 vond bij RVC Celeritas de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Bij het agendapunt bestuursverkiezing waren aftredend: Hans Boutens (voorzitter), Raymond de Kruif (vice-voorzitter), Sharida Setoe (secretaris) en Alex van Dierendonck (penningmeester). Vervolgens werd er groen licht gegeven aan het nieuwe dagelijkse bestuur van RVC-Celeritas dat als volgt was samengesteld: Cees Kouwenhoven (voorzitter), Annemieke Herrebout (penningmeester/financieel adviseur) en Ron Mangelmans (secretaris).
Met de benoeming van Hans Boutens en Raymond de Kruif tot Erelid van RVC Celeritas verrichtte kersverse voorzitter Cees Kouwenhoven meteen zijn eerste officiële daad. Hans Boutens en Raymond de Kruif stonden symbool voor de onvoorwaardelijke verbondenheid en voor hun inspanningen om de club in veilige haven te loodsen. Met vallen en opstaan en in emotionele tijden was het niet altijd mogelijk om de juiste keuzes te maken. Voor beide heren waren het loodzware tijden voor de club maar dankzij hun doorzettingsvermogen is de club blijven bestaan. Ook Peter Zwankhuijzen (Lid van Verdienste) en het echtpaar René en Yvon de Geus (vrijwilligers van het jaar) werden in het zonnetje gezet en gehuldigd.
Op de foto de Ereleden van RVC-Celeritas Hans Boutens (links) en Raymond de Kruif (midden) en Lid van Verdienste Peter Zwankhuijzen (rechts).

>

Seizoen 2019-2020

Op maandag 21 oktober 2019 werd op Sportpark Prinses Irene het startsein gegeven voor de vervanging van het kunstgrasveld op het hoofdveld. Het nieuwe kunstgrasveld was een fikse investering voor de gemeente Rijswijk waar de sporters van de plaatselijke voetbalverenigingen RVC Celeritas zeer verguld mee waren. De vervanging van de bovenlaag en afrastering plus de herstelactiviteiten namen zo’n zes weken in beslag. Een en ander betekende wel dat RVC Celeritas op haar Sportpark creatief moest zijn met de beschikbare ruimte. Dit duurde echter niet al te lang want al op woensdag 27 november waren de werkzaamheden voltooid en werd het nieuwe kunstgrasveld goedgekeurd en hiermee toestemming gegeven om het hoofdveld weer in gebruik te nemen.

Voor de zaterdagcompetitie schreef het bestuur van RVC Celeritas 4 seniorenelftallen in bij de KNVB en voor de zondag 1 veteranenteam. Bij de jeugd kwamen ditmaal 1 JO19, 2 JO17, 2 JO15, 2 JO13, 2 JO12, 2 JO11, 4 JO10, 3 JO9 en 2 JO8-teams in het veld.

De indeling van de zaterdag 4e Divisie D in het seizoen 2019-2020 was als volgt; D.V.C. (Delft), Graaf Willem ll VAC, GDA,, Haagse Hout, H.P.S.V, K.S.D.-Marine, Laakkwartier, Oosterheem (Zoetermeer), RVC Celeritas, Semper Altius. S.E.V, TAC’90, Vredenburch en FC Zoetermeer.

Met drie overwinningen op rij begon het team van trainer Dennis Young uitstekend aan de competitie. Helaas kon RVC Celeritas deze goede seizoensstart niet vasthouden en werd de eerste seizoenshelft (met 13 punten uit 12 duels) op een achtste positie van de ranglijst afgesloten.

Op zondag 12 januari 2020 vond bij RVC Celeritas de tweede Nieuwjaarsreceptie op het nieuwe onderkomen op het Sportpark Prinses Irene plaats. Na diverse activiteiten, met o.a. een aantal onderlinge wedstrijden tussen de veteranen van RVC en oud-Celeritanen, begon op 16.00 uur de feestmiddag. Het hoogtepunt van de middag was de uitreiking van de Ere-speld aan de gebroeders Peter, Stef (en wijlen) Jos Teunissen door voorzitter Cees Kouwenhoven. Een blijk van waardering voor meer dan de zestigjarige verbondenheid en inzet bij Celeritas. Overigens waren de jubilarissen Stef en Peter Teunissen nog steeds wekelijks op het complex aan de Schaapweg te vinden.

Met o.a. drie overwinningen kwam RVC Celeritas uitstekend uit de winterstop. Het seizoen zou echter nooit worden afgemaakt want na de uitbraak van het coronavirus (begin maart 2020) lag een groot deel van het dagelijks leven in Nederland plat. Vanaf donderdag 12 maart 2020 werden ook alle activiteiten bij o.a. voetbalverenigingen, zowel in het betaalde voetbal als bij de amateurs, met onmiddellijke ingang gestopt. Dit betekende dus in Nederland geen voetbalwedstrijden, geen trainingen en en ook geen andere clubactiviteiten. Een week later werd door de Nederlandse regering deze maatregelen zelfs aangescherpt en moesten alle accommodaties in Nederland op slot. Na deze maatregel besloot de KNVB dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat zouden worden omdat het sowieso niet meer was toegestaan om tot de zomer toe te voetballen. Dit gold voor al het voetbal in Nederland. De KNVB besloot hierdoor dat er voor het seizoen 2019-2020 geen eindstanden zouden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten waren. Ook werden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen zou dan iedere club in dezelfde klasse uitkomen als bij de start van dit seizoen.

RVC Celeritas 1 1 speelde dus de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op 7 maart 2020 met een 1-1 gelijkspel tegen Vredenburch. Op dat moment had het team van trainer Young van de 17 wedstrijden er 7 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 8 verloren. Met 23 punten en een doelsaldo van 37 voor en 42 tegen, was men geklommen naar de zevende positie van de ranglijst.

Ondertussen werden beetje bij beetje de strenge corona-maatregelen door de regering versoepeld. Vanaf 29 april 2020 mochten in Nederland kinderen tot 12 jaar zonder anderhalvemeter-restrictie weer trainen. De oudere kinderen (van 12 tot 18) gold deze afstandsregel nog wel. Er mocht sowieso alleen getraind worden, wedstrijden bleven taboe en kantines en kleedkamers moesten dicht blijven. Met ingang van 11 mei mochten ook de senioren weer (anderhalvemeter-restrictie) trainen.

Op 11 juni 2020 werd bekend dat de selectie ADO Den Haag de komende twee seizoenen ging trainen op het Prinses Irene Sportpark aan de Schaapweg in Rijswijk. RVC Celeritas was uiteraard zeer verheugd dat er met ADO Den Haag hiermee overeenstemming was bereikt voor het gebruik van deze kwaliteitslocatie in Rijswijk.

Seizoen 2020-2021

Vanaf 1 juli 2020 werden de coronamaatregelen door het kabinet wederom versoepeld en mochten eindelijk na ruim drie maanden alle sportkantines weer open. De regel om anderhalve meter afstand van elkaar te houden bleef wel van kracht. Helaas betekende dat wel dat juist in de maand juli de zomer- en vakantieperiode was aangebroken. Na ruim twee maanden totaal geen omzet gedraaid te kunnen hebben bleven bij veel clubs de sportkantines juist wel open zodat de leden in de zomer konden door trainen. Hierdoor kon de club wellicht toch nog iets mee pikken van de zomeromzet. Overigens mocht er per 1 juli 2020 in het amateurvoetbal ook weer wedstrijden gespeeld worden waarbij tot 250 toeschouwers bij een wedstrijd aanwezig mochten zijn.

>

De competitie-Indeling van de zaterdag 1 van RVC Celeritas voor het seizoen 2020-2021 in de 4e Klasse E was als volgt: BMT, sv Erasmus, GDA, GSC ESDO, HMSH, sv Houtwijk, PGS/VOGEL, Quintus, RAS, RVC Celeritas, Semper Altius, Toofan en VCS. Een mooie poule dus met vele Haagse derby’s.

>

Het weekeinde van 10 en 11 oktober bleek de laatste speelronde van het seizoen 2020-2021. De KNVB besloot namelijk op woensdag 14 oktober 2020, de dag na de persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen, een streep door alle competities te zetten. Lange tijd hoopte de voetbalbond dat er nog iets (bijvoorbeeld het uitspelen van één competitiehelft) mogelijk was, maar dat bleek ondanks een aantal versoepelende coronamaatregelen vanaf 3 maart 2021 onhaalbaar. Zo werd de leeftijdsgrens voor buitensporten in teamverband verruimd van 17 tot 27 jaar.
Dit betekende dat voor het tweede seizoen op rij de competities in het amateurvoetbal het einde niet haalden. Bijna een jaar geleden, het weekeinde van 7 en 8 maart 2020, was namelijk de laatste speelronde van seizoen 2019-2020.

Na de aangekondigde versoepelingen op 26 juni 2021 was het meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal: trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mochten eindelijk weer volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Seizoen 2021-2022

>

Na het coronatijdperk hoopte men vanaf dit seizoen weer eens eindelijk een hele competitie te gaan afwerken. Het eerste elftal van RVC Celeritas kwam in het seizoen 2021-2022 uit in de zaterdag 4e Klasse E met daarin als tegenstanders; DVC, Graaf Willem II VAC, Haagse Hout, HDV, HPSV, HSD-Marine, Oliveo, RAS, REMO, Semper Altius, SEV, De Ster en Vredenburch.

De formatie van trainer Dennis Young begon uitstekend aan de competitie want van de eerste negen wedstrijden werden er 8 gewonnen en 1 verloren. Echter In de maand november begon alle ellende, met wat corona betreft, weer opnieuw. Omdat er iedere dag weer meer besmettingen bijkwamen werd er op vrijdag 12 november 2021 wederom een persconferentie gegeven waarin o.a. werd vermeld dat er vanaf 14 november 2021 geen publiek meer bij sportwedstrijden aanwezig mocht zijn. Bovendien moesten alle voetballers en begeleiding bij aankomst op het sportcomplex hun QR-code tonen. Als je geen geldige QR-code in de corona-app kunt laten zien dan was de kantine of kleedkamer verboden terrein voor je. Voor  heel veel amateurclubs, die het al zo moeilijk hadden, was dit een hele heksentoer om dit op een goede manier te regelen want zowel aan de poort en in de kantine moest men vrijwilligers plaatsen die de CoronaCheck App of het recent negatief testbewijs moest controleren. Op de persconferentie van 29 november werden de maatregelen nog meer aangescherpt. De regering besloot o.a. dat in het kader van de coronamaatregelen trainen na 17.00 uur niet meer was toegestaan. Door deze maatregel besloot de KNVB de competities in het amateurvoetbal voor de standaardteams grotendeels stil te leggen. Na de persconferentie van zaterdag 18 december waren we qua coronamaatregelen weer helemaal terug bij af. Sporten mocht alleen nog maar met 1 ander persoon op 1,5 meter afstand, dus voetbalwedstrijden werden verboden en alle sportkantines moesten weer dicht.

Na ruim 90 dagen door corona verplichte winterstop ging de bal in februari 2022 weer officieel rollen. Na vele doordeweekse inhaalwedstrijden kon uiteindelijk, na twee coronajaren, weer eindelijk een volledige competitie uitgespeeld worden.
RVC Celeritas 1 deed het in deze competitie uitstekend want van de 24 competitiewedstrijden (HDV had zich teruggetrokken) werden er 20 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 2 verloren. Normaal gesproken zou je dan met 62 punten en een doelsaldo van 131 voor en 22 tegen kampioen zijn geworden maar de formatie van trainer Young had gewoon de pech dat Oliveo het nog beter deed. Zodoende werd Oliveo met 67 punten kampioen en eindigde RVC Celeritas op de tweede positie van de ranglijst.

Helaas lukte het RVC Celeritas niet om via de nacompetitie alsnog te promoveren naar de 3e Klasse want in de finale werd er met 3-1 verloren van Excelsior’20 uit Schiedam. En zo eindigde dan toch een uitstekend seizoen voor RVC Celeritas in mineur.

Seizoen 2022-2023

Op woensdag 7 september 2022 vond er in “De Schilp” in de nieuwe kantine van RVC Celeritas een Buitengewone Algemene Ledenvergadering plaats. De aanwezige leden werden door het hoofdbestuur geïnformeerd over de ontwikkelingen met de stichting STIP, eigenaar van de opstallen rond het hoofdveld op het Sportpark Irene. RVC Celeritas was namelijk met de Stichting niet tot een nieuwe overeenkomst, voor wat betreft gebruik van de kleedkamers en kantine op Sportpark Prinses Irene, gekomen. Om die reden werd er vanaf het seizoen 2022-2023 gebruik gemaakt van de accommodatie van het zwembad van Optisport aan de Schaapweg in Rijswijk. De velden op Sportpark Prinses Irene mocht de RVC Celeritas wel bespelen. De snelgroeiende vereniging hoopte dan ook zo snel mogelijk een uitbreiding van kleedkamers te kunnen realiseren en de beschikking te krijgen over lichtschakelaars voor haar lichtinstallatie.

Tijdens deze BALV werden de heren Martin van Es, Cees Kouwenhoven en Ron van Ravesteijn door het bestuur van RVC Celeritasin het zonnetje gezet. Martin en Cees werden benoemd tot Lid van Verdienste en Ron zelfs tot Erelid van RVC Celeritas.
Van links naar rechts Martin van Es, Ron Ravesteijn en Cees Kouwenhoven.

Ook schreef RVC Celeritas voor dit seizoen een Auti voetbalteam in. Auti (autisten)voetbal, waar er nog niet veel van waren ging meedoen aan de voetbalcompetitie met een aantal andere clubs uit de regio.

>

 

 

 

Palmares RVC Celeritas (zaterdag)

Kampioenschappen:

Andere prestaties:

Parade der trainers bij RVC Celeritas

2018-2019 Dennis Young
2019-2020 Dennis Young
2020-2021 Dennis Young
2021-2022 Dennis Young

Parade der voorzitters RVC Celeritas

2018- 2019 Hans Boutens
2019 – heden Cees Kouwenhoven

Terrein van RVC Celeritas

Vanaf 2018: Het Prinses Irene Sportpark, Schaapweg 2 in Rijswijk

 

Erevoorzitter bij RVC Celeritas

Hans Boutens

Ereleden bij RVC Celeritas

G. Oudijk
L.J. Montfoort
J.G. Beurze
G.O Kampen
A. Schmalen
H.W. Wiarda
J. Bongers
K.A. Schmalen
C. Groen
H. Risseeuw
K. Th. Boersma
I.J.M. van Hijkoop
J. Mattyer
C. van Ede
J.M. Bom
P. Schoonen
A. de Rouville
W.G. Oudijk
P. Zwankhuizen
Erik van der Klauw
Theo Noordeloos
W. van der Haak
Mw. Beurze
Stef Teunissen
Raymond de Kruif
Jos Teunissen
Ron van Ravesteijn

Lid van Verdienste bij RVC Celeritas

J. Bruin
G. Glerum
B. Veldink
mw. W. vd Haak-Veldink
A. Busselaar
Th. Noorderloos
mw. C. Beurze
S. Teunissen
L. Berloth
L. van Gogh
J. van Hijkoop
G.H. Smith
mw.A. Ratelband-Oudijk
J.H de Kruif
E.C. Beurze
C. Triep sr.
H. van Hijkoop
mw. W. vd Nolk- van Gogh
P. Ruchti
H. Klein
J. van Spijk
J.A. Teunissen
P. Langeveld
N.H. Riko
A. Bongers
L. Dieke
C. Sint Jago
B. Caster
E.H. Vroemen
R. van Ravesteijn
R.P. de Kruif
Dansco van den Burg
Michael Bonemijer
Peter Zwankhuijzen
Peter Teunissen
Martin van Es
Cees Kouwenhoven