Sponsoring

Balk

Krantenartikel in AD/Haagse Courant

Krantenartikel in AD/Haagse Courant

De Haagse Voetbalhistorie leeft!

De Haagse Voetbalhistorie leeft! De stichting heeft een actieve achterban op haar sociaal media kanalen en heeft wekelijks duizenden unieke bezoekers op haar website. De Haagse Voetbalhistorie zorgt ervoor dat de Haagse Voetbalcultuur tot in de lengte der jaren in leven blijft en brengt mensen en herinneringen samen. Om dit mogelijk te kunnen blijven maken kunnen wij u hulp echter goed gebruiken.

Sponsormogelijkheden

Stichting Haagse Voetbal Historie heeft verschillende sponsorpakketten die u bij ons kunt afnemen met allen een vaste prijs. In overleg kan er een op maat gemaakt pakket voor u worden samengesteld.

Haagse Voetbal Historie merchandise

Wist u dat Stichting Haagse Voetbal Historie ook haar eigen merchandise heeft? Zo bieden wij minitenues aan van niet meer bestaande voetbalverenigingen, hebben wij een historisch tafelboek en kunnen wij zelfs een Haagse Voetbal Historie Quiz bij uw event organiseren. Meer weten? Kijk dan in menu onder merchandise of klik hier.

Contact

Wilt u een steentje bijdragen aan het in leven houden van de Haagse Voetbalcultuur en het samenbrengen van mensen en herinneringen? Graag gaan wij dan met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen via haagse.voetbalhistorie@gmail.com..

Telegraaf