teen pussy
xxx asian curvy sweethearts have a wild party with men at the club.
xxnx pussy fucked euro tastes hot jizz.

Merchandise

Minitenues

Minitenue van uw favoriete vereniging? Op ditmoment hebben wij er meerdere op voorraad. Wij hebben een wisselende voorraad van minitenues. Interesse in een minitenue van uw vereniging? Informeer dan naar de voorraad via haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Staat het minitenue van uw favoriete club er niet tussen? Geef dan uw interesse door en bij meer interesse kunnen wij het minitenue mogelijk opnemen in ons assortiment.

Voor 12,50 euro komt u in het bezit van uw favoriete minitenue.

.

Haagse Voetbal Historie Quiz

Wie is de oudste amateurclub van regio Haaglanden? Wat is het oudste sportcomplex van de regio? De Haagse Voetbal Historie heeft een flinke voorraad aan quizvragen waarmee we de Haagse Voetbalkennis van uw gasten kunnen testen. Wij komen graag bij uw event langs om een Haagse Voetbal Historie Quiz voor uw gasten te begeleiden. 

Naast bovenstaande variant kunnen wij ook een quiz op maat maken voor uw favoriete voetbalclub.

Interesse? Informeer via haagse.voetbalhistorie@gmail.com naar de mogelijkheden. Prijs in overleg.

.

Historische voetbalmuur bij uw club

Breng de historie van uw club onder de aandacht in uw kantine. Wij voorzien u van beeldmateriaal en komen de historie eens per kwartaal bij u voorzien van een update. Informeer via haagse.voetbalhistorie@gmail.com naar de voorwaarden. De ruimte wordt in overleg met u samengesteld.

 

Samenkomst organiseren

Stichting Haagse Voetbal Historie kan de samenkomst van uw team organiseren in ons eigen voetbalmuseum! Wij ontvangen u graag in ons museum en zorgen voor een hapje en drankje. Kosten tot 10 personen bedragen 10,00 euro per persoon. Grote groepen in overleg. Informeer via haagse.voetbalhistorie@gmail.com naar de mogelijkheden.

Wij kunnen uw samenkomst uiteraard ook organiseren op een door u gekozen locatie. Wij zorgen o.a. voor een warm ontvangst, zetten de uitnodiging desgewenst uit via onze social media kanalen en verzorgen de contacten.