8ste HVH-BOEK VERSCHIJNT OP 19 NOVEMBER, ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Noteer alvast in je agenda: vrijdag 19 november. Dan is er bij DUNO een uniek cultureel avondje dat je als voetballiefhebber niet mag missen. Een avond waarop vele voetballers van toen en nu in ongedwongen sfeer met elkaar het glas heffen.

Op die avond zal mijn nieuwste boek worden gepresenteerd: het 8ste deel van de Haagse Voetbal Historie (waarover op onze website binnenkort meer). Zoals gebruikelijk staat het bomvol schitterende Haagse voetbalcultuur van toen. Ook is er op die avond aandacht voor deel 7, want daarvoor was vorig jaar wegens Corona geen gelegenheid.


Ook zal bij DUNO alsnog Eeuwige Voetbalhonger, de biografie van Hans Lamens worden gepresenteerd, want ook dat was vorig jaar onmogelijk. Dat geldt ook voor het dit jaar verschenen boek over VIOS. Hans Lamens en ondergetekende zullen die avond uiteraard onze boeken signeren. En dat alles terwijl er op een reuzescherm vele honderden fraaie Haagse voetbalfoto’s zullen worden geprojecteerd.

Daarnaast is er een Boekenmarkt van de NSC (Nederlandse Sportboeken Club), de uitgeverij van al dat leuke leesvoer. Tal van voornamelijk Haagse voetbalboeken zullen met het oog op de komende cadeaumaand spectaculair zijn afgeprijsd. Gratis grote papieren draagtassen zijn volop aanwezig…

Iedereen is welkom, maar wél eerst aanmelden svp.

En goed om te weten en onthouden:

– Vrijdag 19 november 2021 dus bij DUNO (Mgr. Nolenslaan), inloop 19.30 uur, rond 20.00 uur de eerste presentatie, ca. 00.30 uur laatste ronde.
– Iedereen is welkom, de toegang is vrij. Wél bij binnenkomst vaccinatiebewijs of de QR-code op je telefoon laten zien, want dat schrijft de overheid voor.

– Aanmelden verplicht en graag zo snel mogelijk – uiterlijk 12 november – via een e-mail naar info@nscboeken.nl met simpelweg je naam en met hoeveel personen je komt.
– DUNO verwent je met hapjes; de drankjes zijn voor eigen rekening.
– Een goed humeur? Dat moet je zelf meenemen…

TOT 19 NOVEMBER, WE VERHEUGEN ONS OP JE KOMST!