Ik ga definitief stoppen met mijn boekenserie over onze mooie Haagse voetbalhistorie. De reden voor dit drastische besluit houd ik maar voor me want ik heb geen zin om hier met modder te gaan gooien.
In mijn acht verschenen boeken vond ik het geweldig om mensen, die juist iets voor hun club of voor het Haagse voetbal hebben betekend, weer even in de schijnwerpers te plaatsen. Het leukste vond ik vooral bij de (oud)leden van kleine niet meer bestaande voetbalclubs. De passie voor hun cluppie kwam tijdens de interviews weer helemaal terug en de weemoed naar vroeger zag je in de ogen. Met veel van hen heb ik ook bijzondere foto’s mogen maken. Veel van die personen uit de 8-delige serie boeken zijn inmiddels overleden en bij verschillende van hun vroeg de familie of ze de foto bij de begrafenis / crematie mochten gebruiken. Natuurlijk zei ik daar geen nee tegen, ik vond dit juist een hele eer.

Ik wil iedereen (ook elke amateurclub) waarover ik in mijn boekenserie mocht schrijven bedanken voor de fantastische medewerking en vooral voor de altijd warme ontvangst.

Ik wil bij deze sorry zeggen tegen de mensen die nog op mijn verlanglijstje stonden voor boek 9 en 10.
Voor de rest wil ik alle fans bedanken die één of meerdere boekjes van mij hebben gekocht. Het was iedere keer weer leuk om al die positieve reacties te vernemen.

Rob Pronk
Website Haagse Voetbalhistorie