Op 1 februari 2015 bestaat ADO Den Haag alweer 110 jaar. Dit laat de club natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. ADO Den Haag zal rondom het jubileum veel organiseren om samen met de hele ADO Den Haag-familie dit heugelijke feit te vieren.

31 januari 2015 viering met zakelijke relatie’s

Op 31 januari zal ADO Den Haag het jubileum vieren met alle zakelijke relaties. Aan het einde van de middag zal het ADO Den Haag Museum op de tweede verdieping van het Kyocera Stadion officieel worden geopend. Na de opening van het museum zal er een feestavond worden georganiseerd met een aantal zeer bekende artiesten. Op dezelfde feestavond worden er vele unieke items geveild, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan het nieuw te bouwen complex van de ADO Den Haag Jeugdopleiding.

Om 00:00 uur bestaat ADO Den Haag officieel 110 jaar en zal er gezamenlijk een toast hierop worden uitgebracht.

Zondag 1 februari 2015 Feyenoord – ADO Den Haag

Op zondag 1 februari 2015 bestaat ADO Den Haag officieel 110 jaar. Aangezien ADO Den Haag op die dag een uitwedstrijd speelt tegen Feyenoord zullen de fans die meegaan naar Rotterdam een uniek aandenken krijgen aan deze speciale dag! Nog een extra reden om ons die wedstrijd te steunen en mee te reizen naar Rotterdam.

Woensdag 4 februari 2015 ADO Den Haag – FC Twente

Op woensdag 4 februari speelt ADO Den Haag om 18:30 uur thuis tegen FC Twente. Bij deze thuiswedstrijd zal ADO Den Haag van alles tijdens en rondom de wedstrijd organiseren om er een groot feest van te maken! Zo zullen er vanaf 15:30 uur al allerlei buitenactiviteiten plaatsvinden, zal er een bekende artiest voor de wedstrijd optreden en zullen in overleg met de fans verschillende sfeeracties worden georganiseerd. In deze wedstrijd zullen de spelers in het speciale jubileumshirt spelen, waarop alle namen staan van de fans die het shirt hebben gekocht!

Bron website adodenhaag.nl