Na het spectaculaire transport van de ADO Kassahuisjes, vorige week op 3 juli, van het oude stadion Zuiderpark naar het ADO Den Haag stadion in het Forepark is het zondag zover dat de kassahuisjes op hun nieuwe lokatie worden “onthuld”.

Deze week is er door verschillende bedrijven aan de kassahuisjes gewerkt. Zo werden de daken onder handen genomen, kwamen er nieuwe kozijnen in en werd alles in de lak gezet.

De onthulling zal zondag 13 juli op de Open Dag van ADO Den Haag om 12:00 uur plaatsvinden in bijzijn van initiatiefnemer Marc van Adofans.nl, aannemer Hans Lammertink en Gino Kaffa die de kassahuisjes opknapte en andere bedrijven die betrokken waren bij het transport. Ook alle sponsors groot en klein zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit bij te wonen.

Door het onthulling van een (voorlopig) sponsorbord met de namen van alle sponsors en bedrijven die ‘hun steentjes hebben bijgedragen’ om dit project te hebben doen slagen zal de verplaatsing van de ADO Kasssahuisje naar het Forepark officieel zijn voltooid.