I.v.m. een noodlottig ongeval is de vrouw van een speler van KSD-Marine overleden. Hierdoor hebben de teams KSD, Ornas en Marine, die deel namen aan ons Haagse Voetbalhistorietoernooi, zich terug getrokken om zaterdag aanwezig te kunnen zijn bij de uitvaart. Van onze kant alle respect voor deze beslissing. Het is mooi om te constateren dat hiermee hun voetbalvriend massaal wordt ondersteund in deze moeilijke tijden. Echte vriendenteams dus bij KSD-Marine, elkaar steunen in goede- en slechte tijden. Wij wensen alle betrokkenen a.s. zaterdag heel veel sterkte toe.
__________________________________________________________________________________________________________

Een aantal contactpersonen hadden van mij al de poule-indeling en wedstrijdschema ontvangen. Echter door het terugtrekken van KSD, Ornas en Marine klopt dat schema niet meer.

We zullen dus nieuwe poule-indelingen en wedstrijdschema’s gaan maken. Ook de programmablaadjes die men krijgt op het toernooi kloppen dus nu niet meer. Wij zullen zaterdag dus de nieuwe poule-indelingen en wedstrijdschema’s op het raam van de kantine van Hsv VUC plakken. Maak daar dan aub een foto van zodat je ruim op tijd weet hoe laat en op welk veld je moet voetballen.

Rob Pronk