Voor de mensen die het nog niet wisten en gisteren (vrijdag)avond tevergeefs “aan de buis zaten gekluisterd” om ons item over de Haagse Voetbalhistorie te kunnen aanschouwen die kwamen bedrogen uit. We waren dus niet in de uitzending te bewonderen.

Wesley en ik waren er helemaal klaar voor, we hadden er zelfs een vrije dag voor genomen om er een leuke dag van te maken om bijvoorbeeld ruim op tijd in Hilversum te zijn. Helaas kreeg ik in de middag ineens totaal onverwacht een telefoontje van de eindredacteur dat het item over de Haagse voetbalhistorie toch niet in de aflevering van deze avond zou passen omdat de uitzending puur over Europees voetbal ging. Daar stonden we dan met onze voorbereidingen, uitgekozen spullen om mee te nemen en een verlof dag minder. Jullie kunnen je dus best wel voorstellen dat wij “not amused” waren. Of we nu nog wel of niet worden uitgenodigd dat weten we niet.

Goed, we laten ons niet gek maken. Na de flinke tegenvaller van gisteren gaan we gewoon weer door met onze mooie Haagse Voetbalhistorie!

Rob Pronk