Dinsdag 27 juni 2023

Wij zijn er klaar voor! Komt u zaterdag ook gezellig langs op de grootste voetbal reünie van de Haagse regio?

Echt weer zo’n heerlijke ouderwetse gezellige voetbaldag waar alle niet meer bestaande voetbalclubs uit de Haagse regio weer eventjes tot leven komen.

Inloop vanaf 12.00 uur, aanvang toernooi om 13.00 uur

Woensdag 28 juni 2023

Scheidsrechter Henk Martin heeft zich aangemeld om een aantal wedstrijdjes te fluiten op ons toernooi. Top Henk, wij hopen nu dat meer scheidsrechters jouw voorbeeld zullen volgen!

De voetbalvereniging ADS heeft zich zojuist alsnog ingeschreven voor deelname aan ons toernooi!

Team O.S.C. verschijnt op zaterdag 1 juli in geheel nieuw tenue op het HVH-Toernooi. Goed bezig mannen!

Donderdag 29 juni 2023

Veel vragen of de poule-indelingen en wedstrijdschema al bekend is. Nee helaas, na ervaringen van voorgaande jaren met afzeggingen hebben we besloten om pas vrijdagmiddag het hele schema te gaan maken.

Klein misverstand, de v.v. TEDO doet ook, zoals gewoonlijk ieder jaar, weer mee aan ons HVH Toernooi

Vandaag zien we dat er voor zaterdag 90% regen wordt voorspeld. Geen paniek, er kunnen 1000 man in de kantine van VUC en het terras voor de kantine is grotendeels overdekt.

Vrijdag 30 juni 2023

Vandaag zijn we weer de hele dag op VUC te bewonderen met het opbouwen / voorbereiden van de bijzondere dag van morgen!

Kom morgen met het openbaar vervoer! De tram stopt precies op Het Kleine Loo bij Hsv VUC voor de deur.

Morgen op toernooi trekken we ook, onder onze Fotoboek 2 kopers, het winnende lot. Prijs: een brommer/scooter totaal opleiding van onze sponsor Rijschool Fly-Over ter waarde van maar liefst 530,50 euro. Later vandaag hier meer informatie over.

Dus wil je op deze prijs nog kans maken bestel dan vandaag nog ons Fotoboek 2 (34,50) via ons emailadres; haagse.voetbalhistorie@gmail.com

De allereerste wedstrijd op het HVH Toernooi is op veld 1: G.S. Azzurri tegen G.D.C.P.H. ter ere aan de onlangs overleden Gianni Lucerna. Veel familie en vrienden van Gianni zullen bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Zaterdag 1 juli 2023

We hebben er weer een jaar naar uitgekeken maar vandaag is het dan zover! Welkom op ons 13e Haagse Voetbalhistorie Toernooi

Vandaag ruim aandacht in het AD/HC over het toernooi met een artikel over de unieke deelname van het sterrenteam van FC Kranenburg van beginjaren 2000

>