Ons project “De Haagse Voetbalhistorie” groeit en groeit maar. De website is voor de derde keer uit zijn jasje gegroeid met zoveel historie, foto’s en vele andere onderwerpen. We hebben boeken, mini-tenuetjes van niet meer bestaande clubs uitgebracht en in de toekomst willen wij veel meer merchandising over het Haagse voetbal uit gaan brengen.
Deze website is binnenkort verleden tijd! Op naar iets nieuws… 

De huidige website kon dit allemaal niet meer aan dus hebben wij dit jaar besloten om een geheel nieuwe website over onze mooie Haagse voetbalhistorie te laten maken. “A hell of a job” maar dit kunnen wij wel aan Steffen van “Grijspaardt Webdesign & Drukwerk aan de Zuiderparklaan 204 te Den Haag toevertrouwen. Immers, Steffen heeft namelijk zeven jaar geleden ook onze huidige website ontworpen.

Afgelopen weken mochten wij al onze nieuwe website bekijken. Een totaal nieuwe en moderne website met veel meer mogelijkheden, waaronder een prachtige webshop. Hier kunnen we weer jaren mee verder. Met dank aan onze sponsoren en “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” kunnen wij dus binnenkort met veel trots onze nieuwe site presenteren. In principe zou dit nu al kunnen maar wij hebben onderling besloten om knallend het jaar 2024 in te willen gaan en dat kan toch niet beter dan met de presentatie van een nieuwe www.haagsevoetbalhistorie.nl

Team Stichting Haagse Voetbalhistorie