Op woensdag 15 april j.l. heb ik al mijn geselecteerde foto’s met bijbehorende verhalen voor het het Haagse Voetbalhistorie boek deel 2 overhandigd aan Chris Willemsen van de Nederlandse Sportboeken Club. De N.S.C. is momenteel druk bezig om alles nog groter aan te gaan pakken met (hopelijk) het gevolg dat de nu uitkomende boeken ook in iedere boekenwinkel verkrijgbaar gaat worden.

ADHC 11112014

De titel van het boek Haagse Voetbalhistorie deel 2 is al bekend en ook de cover van het boek heb ik al gezien. Ziet er echt allemaal schitterend uit maar dit moet nog even geheim blijven.
Zodra er meer nieuws omtrent mijn boek bekend wordt laat ik het natuurlijk zo spoedig mogelijk weten…

Ben zelf natuurlijk enorm trots dat ik in een half jaar tijd twee boeken mag uitbrengen, wie had dit ooit gedacht! De boekenplank gaat er in de toekomst sowieso mooi uitzien met al die delen van de Haagse Voetbalhistorie-boeken op een rij….
Heeft u deel 1 nog niet niet getreurd, neem even contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Rob Pronk