Op vrijdag 29 november j.l. vond in de kantine van ODB de allereerste Haagse voetbalhistorie avond plaats met daaraan gekoppeld de tweede boekpresentatie van het boek  “Van Telle en Teunissen tot Texas en Te Werve”.
Weer een nieuwe uitdaging dus want van tevoren weet je nooit hoeveel mensen daar op afkomen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik had gehoopt op een volle voetbalkantine bij ODB maar helaas viel dit een beetje tegen. Desondanks was het voor mij persoonlijk een geslaagde avond want de mensen die wel langskwamen hebben onderling gezellig kunnen bijkletsen over die mooie voetbaltijden van weleer en hadden het naar hun zin.

Bij deze wil ik dus iedereen bedanken voor zijn aanwezig- en gezelligheid. Ook de voetbalvereniging ODB en zijn vrijwilligers bedankt voor de goede organisatie, het ODB-shirt en jubileumboekje voor mijn verzameling.

Rob Pronk