Na eerder al drie boeken over de voetbalhistorie in de Haagse regio te hebben uitgegeven presenteerde Rob Pronk (van de website Haagse voetbalhistorie) op donderdag 14 december j.l. alweer zijn vierde exemplaar met ditmaal de titel ‘Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak’.

De eerste presentatie op die dag werd om 17.30 uur gehouden bij Boekhandel Van Stockum aan het Spui in centrum Den Haag. Tijdens deze boekpresentatie overhandigde Pronk de eerste exemplaren aan Jan Teske (voetbalicoon van het ooit zo mooie Scheveningen Holland Sport) en aan Henk Groen (al bijna 40 jaar shirtsponsor van voorheen SV’35 en het huidige SVC’08).

In de boekenseries van Pronk neemt hij u mee, met nostalgische foto’s en leuke korte verhalen, in een soort tijdmachine kris-kras door de Haagse voetbalhistorie heen. Hierbij komen niet alleen vele bestaande en niet meer bestaande voetbalverenigingen ter sprake maar ook (oud) voetballers, scheidsrechters, bestuursleden en vrijwilligers.

Om 20.00 uur volgde er een tweede boekpresentatie, ditmaal in de sfeervolle kantine van Hsv VUC. Hierbij werd er ook even stil gestaan bij het 10-jarige bestaan van de website. Tijdens deze presentatie werd er een exemplaar uitgereikt aan super vrijwilliger van VUC Peter Looijesteijn, de man die achter de schermen ook heel veel betekent van website Haagse voetbalhistorie.
Na het toosten op het boek en het 10-jarige bestaan van de website ging Rob nog even met een aantal aanwezige voetbaliconen op de foto.
Rob met Gerard Durand, die ook wordt beschreven in deel 4 van de Haagse voetbalhistorie

Ook de 92-jarige mister sv Voorburg Koos van Elleswijk was bij de boekpresentatie aanwezig.

De boeken zijn momenteel voor 15 euro te koop bij Boekhandel Van Stockum aan Het Spui nummer 40 en bij Rob Pronk zelf.

Wilt u het boek via internet bestellen klik dan hier

Heel veel kijk en leesplezier