Ons tweede Fotoboek met de titel “Wij zijn Haagse Voetbalhistorie” is binnen. Net zoals het eerste Fotoboek heeft ook deel 2 de afmeting van 30 cm x 30 cm en bevat het 200 bladzijden vol met unieke foto’s uit de voetbalgeschiedenis in de Haagse regio. Hoe druk was het vroeger wel niet toen al die Haagse voetballers op donderdagavond een biertje in de stad gingen drinken? Die oude tijden willen we laten herleven en daarom willen wij ons nieuwe Fotoboek op donderdagavond 11 mei a.s. om 19.30 uur officieel gaan presenteren bij één van onze sponsoren, namelijk in Café De Stad in de Kettingstraat te Den Haag. Het bekende café van de (keepers)familie Puister.

De prijs van het tweede Fotoboek is 34,50 euro. De mensen die lid zijn geworden van “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie”, en zodoende ook allemaal in het boek staan vermeld, krijgen 10% korting. De mensen die het boek al hebben besteld (en betaald) kunnen dan op die avond het boek gelijk meekrijgen. Laat u aub wel van te voren even weten dat u die avond aanwezig bent want dan weten wij ongeveer hoeveel boeken wij mee kunnen nemen naar het café.

Wat vindt u o.a. terug in het Fotoboek? Sowieso 151 elftalfoto’s waarvan de oudste foto dateert uit 1906 (HVV) en de jongste foto uit 2023 (KSD-Marine). Verder hebben we weer een selectie gemaakt van prachtige foto’s van o.a. voetbaliconen uit de Haagse regio, oude spelerskaarten, voetbalkrantjes, damesvoetbal, clublogo’s, nostalgische voetbalshirts en ook een selectie van teamfoto’s uit 11 jaar Haagse Voetbalhistorie Toernooi.

De boeken zijn alleen bij ons te koop, dus niet in de winkel! Bestellen? Dat kan via ons emailadres en het geld (34,50 exclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer NL63 INGB 0008 3160 54 ten name van Stichting Haagse Voetbalhistorie.
Wees er snel bij want inmiddels vliegen de bestellingen de deur uit en we hebben een eenmalige druk. Met andere woorden, op=op!

Team Haagse Voetbalhistorie:
Wesley Sturrus
Marcel Koning
Rob Pronk

E-mail: haagse.voetbalhistorie@gmail.com