Ons tweede fotoboek met de titel “Wij zijn Haagse Voetbal Historie” ligt nu bij de drukkerij en wij hopen het eind april in handen te hebben en aan jullie te kunnen presenteren. Dit boek heeft dezelfde afmetingen als deel 1, 30cm x 30 cm, en heeft 200 bladzijden vol met historische foto’s. Zo staan er o.a. 151 elftalfoto’s in waarvan de oudste dateert uit 1906 (HVV) en de nieuwste uit 2023 (KSD-Marine). Verder komt u o.a. ook foto’s tegen van oude voetbalterreinen, voetbalshirtjes, vaantjes, voetbalkrantjes, damesvoetbal, kantines, voetbalpasjes en diverse spelers uit de Haagse voetbalhistorie.
Bij deze presenteren wij alvast de cover van ons boek, prachtig ingekleurd door Vintage Colorizing!

Let goed op want vanaf vandaag gaat het boek “Wij zijn Haagse Voetbal Historie” bij ons in de voorverkoop! U kunt zich verzekeren van een exemplaar door 34,50 euro over te maken op rekeningnummer NL63 INGB 0008 3160 54 t.n.v. Stichting Haagse Voetbalhistorie onder vermelding van uw naam en bestelling Fotoboek 2. Het bestelde boek is dan op te halen in ons Haagse Voetbalhistorie Museum. Indien u het boek opgestuurd wenst te krijgen dan komt er 7,50 euro aan verzendkosten bij. Kiest u voor verzending stuurt u dan even een e-mail naar haagse.voetbalhistorie@gmail.com met uw adresgegevens.

Voor de toppers die zich dit jaar hebben aangemeld als “Vriend van Haagse Voetbalhistorie” verlenen wij een korting van 10%! Voor jullie geld een bedrag van 31,00 euro bij ophalen. Bij verzending komt er wel 7,50 euro bij.

Wees er snel bij want het fotoboek heeft een beperkte oplage en is alleen via onze Stichting te koop (dus niet in de boekwinkel).

Met vriendelijke groet;
Team Stichting Haagse Voetbalhistorie
E-mailadres: haagse.voetbalhistorie