De kogel is door de kerk! We gaan een geheel nieuwe website over onze mooie Haagse voetbalhistorie laten maken.
In 2007 vond de geboorte plaats van onze website over de Haagse Voetbalhistorie. Onze eerste site werd toen ontworpen door Paul van der Meijs, die op dat moment stage liep bij Lowtone Webdesign, een website ontwikkelaar aan de Prinsengracht te Den Haag.
Herinnert u hem nog? Onze allereerste website over de Haagse voetbalhistorie (2007-2013)

Naarmate de jaren verstreken werd de site alsmaar populairder en konden we de historie (informatie) bijna niet meer kwijt. Hierdoor besloten wij in 2013 om wederom een geheel nieuwe website te laten maken met veel meer mogelijkheden en ruimte.
Met Grijspaardt web- en multimedia design aan de Zuiderparklaan 204 volgden er vele “meetings” hoe de nieuwe Haagse voetbalhistorie website er uit moest komen te zien. Daarnaast werd besproken of en wat er nog voor mogelijkheden konden worden toegevoegd. De bedoeling was (is) dat de “nieuwe” haagsevoetbalhistorie.nl DE voetbalencyclopedie van de regio Haaglanden moest gaan worden. Dat vergde nog al wat tijd, maar dit hadden wij er wel voor over. Op maandag 11 november 2013 was het dan eindelijk zover: met veel trots presenteerde het Haagse voetbalhistorie team de nieuwe website. Grijspaardt web- en multimedia design had er een geweldige website van gemaakt.
Onze tweede (en huidige website)

De tijd vliegt! Onze huidige website is inmiddels alweer negen jaar oud en wat is er in die tijd veel gebeurd. Zo hebben wij, dankzij veel van onze volgers (fans) heel veel informatie en foto’s gekregen van vele bestaande- en niet meer bestaande voetbalverenigingen in de Haagse regio. Deze hebben we netjes bij de desbetreffende clubs toegevoegd. Ondertussen zijn we niet alleen boeken gaan maken en uitgeven, maar ook minishirtjes en koffiemokken. Kortom, merchandising is voor ons ook een belangrijk aspect geworden. Verder hebben wij nog veel meer ideeën, zoals een Podcast en filmpjes. die dan duidelijker en makkelijker op onze nieuwe website terug te vinden zijn.

Uiteraard gaat de opdracht weer naar Steffen Grijspaardt van GWD (Grijspaardt Webdesign & Drukwerk) aan de Zuiderparklaan 204 te Den Haag. Steffen is al meer dan tien jaar als webmaster aan onze website verbonden en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij over een tijdje weer met een prachtige website over de Haagse voetbalhistorie gaat komen.

Team Haagse Voetbalhistorie