Een krant over de Haagse voetbalhistorie!

Na een website over de Haagse voetbalhistorie, een toernooi voor niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio en het uitbrengen van diverse boeken over ons voetbalverleden beginnen we nu aan de volgende uitdaging:

“De Haagse Voetbalhistorie krant”!

Voetbaljournalist Dave Grondel en ik liepen al een tijdje met dit idee rond en uiteindelijk hebben we in oktober j.l. de knoop definitief doorgehakt. 
Het leek ons het beste om eerst als proef met een digitale krant uit te gaan komen, die dan te bekijken is op de website www.haagsevoetbalhistorie.nl

Vervolgens hebben we contact opgenomen met weekblad “De Scheveninger” voor advies. De redactie van “De Scheveninger” wilde ons initiatief ondersteunen en helpen met het ontwerp van onze digitale krant.

Dat er heel veel voor komt kijken hebben we de laatste maand wel ondervonden. We zijn dus heel blij dat met de komst van scheidsrechter Simon Taal en journalist Hans Klippus ons team kon worden uitgebreid.

Wij willen in de Haagse Voetbalhistorie krant ons mooie voetbalverleden gaan weergeven met interviews, korte berichten en prachtige foto’s. Verder willen wij aandacht gaan besteden aan alle facetten van onze mooie voetbalsport, zoals aan: damesvoetbal, jeugdvoetbal, zaalvoetbal, lagere seniorenvoetbal, standaardelftallen en scheidsrechters.

Ons eerste exemplaar hopen wij nog deze maand te kunnen uitbrengen. Dit wordt ook een proefexemplaar want we willen eerst kijken of de voetballiefhebber dit positief ontvangt.

Verder zit er aan alles een kostenplaatje, zo ook dus helaas aan onze digitale krant. Wij zijn dus op zoek naar adverteerders!

Als er dus bedrijven zijn die hun naam aan de Haagse Voetbalhistorie krant willen koppelen en hiermee hun steentje financieel willen bijdragen om hier een succes van te gaan maken, neem dan contact op via het emailadres: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Rob Pronk