Op vrijdag 3 mei j.l. is Celeritas-icoon Jos Teunissen op 76-jarige leeftijd overleden.

Jos is een van de vier bekende Teunissen broers Jerry, Stef en Peter, allen vroeger spelers van Celeritas 1. Met vier broers in het vlaggenschip van een toonaangevende vereniging kan een ieder zich vast wel voorstellen dat bij elke Haagse voetballiefhebber de naam Teunissen onlosmakelijk verbonden is aan Celeritas. Stef op het bestuurlijke vlak, Peter in de rol van oefenmeester en Jos voor kantine- en randzaken.
In de tijd dat Celeritas aan de Leyweg speelde zou je welhaast kunnen stellen dat Jos misschien wel in het clubhuis woonde. Want hij was er in ieder geval altijd als eerste om te openen, en als laatste om te sluiten. Beroemd waren zijn kookkunsten, want niemand kon de BBQ en pittige kippenpoten beter verzorgen en klaarmaken als “de Teun” zoals hij ook bekend stond. Je kon met “el pirata” ook heerlijk een felle discussie opzetten om een uurtje later weer een flesje bier met hem te delen.
De laatste jaren tobde hij met zijn gezondheid waarbij een bacterie in de voet hem flink hinderde. Maar het lid van verdienste van Celeritas liet zich zo vaak hij kon toch op het sportpark zien. Zelfs dit seizoen heeft hij nog menig wedstrijdje van het eerste meegepikt. In de laatste weken zijn nog verschillende Celeritanen bij hem op bezoek geweest in het ziekenhuis alwaar hij vrijdag 3 mei op 76 jarige leeftijd in alle rust overleed.

Wij wensen de familie Teunissen veel sterkte toe om dit zware verlies te dragen.

Note;
De familie is overweldigd door alle belangstelling en lieve woorden die we van heinde en verre nu al mogen ontvangen na het overlijden van onze lieve Jos. Jos kende ontzettend veel mensen en velen kenden Jos. Omdat het voor de familie onmogelijk is om iedereen een persoonlijke uitnodiging voor het afscheid van Jos te sturen hoopt de familie dat iedereen die geen kaart heeft ontvangen deze berichtgeving als een uitnodiging ziet om aanwezig te zijn bij het afscheid van Jos, vrijdag 10 mei om 14:45 uur in de aula van crematorium Eikelenburglaan 7 te Rijswijk.