De tiende editie van Het Haagse Voetbalhistorietoernooi is voor mij een onvergetelijke dag geworden. Persoonlijk denk ik zelfs qua sfeer en drukte de meest succesvolste van alle edities.
Ik wil hiervoor alle deelnemende teams, scheidsrechters, het massaal opgekomen publiek maar vooral alle vrijwilligers van Hsv VUC enorm bedanken.

Na mijn besluit van vorig jaar om met dit toernooi te gaan stoppen had ik nooit verwacht dat het zo enorm druk zou gaan worden en dat deze beslissing voor heel veel mensen een enorme teleurstelling was.
De waardering gisteren met de Stadsspeld van de Gemeente Den Haag en de vele “smeekbedes” van zoveel mensen dat ik hun jaarlijkse voetbaluitje niet mag afpakken heeft mij dus weer zeer tot nadenken gebracht.

Stoppen op je hoogtepunt of doorgaan met dit unieke evenement waarbij zoveel oud voetballers gezellig samenkomen? Ik ga er deze week nog eens heel goed over nadenken.
Eén ding is zeker en dat is dat de Haagse voetbalwereld ooit zo uniek en gezellig was. Dit hebben we gisteren weer eens kunnen meemaken.

Ik wil jullie daarvoor allemaal enorm bedanken. Dit geldt ook voor de vele oude voetbalspullen uit de Haagse voetbalhistorie die ik gisteren heb gekregen en van vele teams een enveloppe met inhoud.

Rob Pronk