Op donderdag 21 november j.l. was de eerste boekpresentatie van deel 6 alweer van de boekenserie over de Haagse voetbalhistorie bij Boekhandel De Vries en Van Stockum aan het Spui.
Nadat eerst Chris Willemsen, van uitgever de Nederlandse Sportboekenclub, het woord deed volgde daarna een speech van de auteur Rob Pronk. Met op de achtergrond een scherm met allemaal oude voetbalfoto’s, blikte Pronk terug op de eerdere boeken en vertelde hij wat men allemaal in deel 6, met de titel “Van Telle en Teunissen tot Texas en Te Werve” tegen komt.

De eerste exemplaren zouden oorspronkelijk aan de 96-jarige Ruud Hemmes (Ere-voorzitter van HBS) en gemeenteraadslid Richard de Mos worden overhandigd maar de heer Hemmes voelde zich op die dag niet zo lekker en had netjes afgebeld. De ook aanwezige Bram Poons (over voetbaliconen gesproken!) werd de waardige ‘vervanger’ van de heer Hemmes.

Het werd een geslaagde boekpresentatie met vele bekenden uit de Haagse voetbalwereld.

De twee boekpresentatie is op vrijdag 29 november om 19.30 uur in de gezellige kantine van ODB. Op die gezellige avond hopen wij vele oud voetballers te mogen ontmoeten.