Wat heb ik toch een mooie hobby en wat ontmoet ik daarmee toch iedere keer weer bijzondere mensen. Op woensdag 10 februari ging ik op visite bij Bert Blans en hiermee volgde dan ook de officiële start van het schrijven van boek 8 over onze mooie Haagse voetbalhistorie 💪📚🖊💚💛

Maar liefst 2,5 uur lang vertelde Bert mij over zijn prachtige voetballeven, zowel als voetballer en trainer. Ook hij had diverse fotoalbums en krantenknipsels van zijn voetbalverleden in een grote doos bewaard. Deze doos mocht ik vervolgens lenen op de foto’s te scannen en de krantenknipsels te verwerken op de site.

Kortom, we gaan er weer een mooi en bijzonder boek van maken want de verhalen (en foto’s) uit de Haagse voetbalhistorie mogen nooit verloren gaan!

Rob Pronk
Ps…. Boek 8 komt wederom in november 2021 uit dus we hebben nog even…..