Dat de Haagse voetbalvereniging WIK bijna ieder weekend wel wat heeft te vieren is algemeen bekend maar nu is het toch wel echt groot feest.

Op zaterdag 1 juni 2019 was het namelijk exact 100 jaar geleden dat WIK (Willen Is Kunnen) werd opgericht en dit moest natuurlijk helemaal gevierd gaan worden.
Eerder kwam de Haagse volksclub al uit met een schitterend jubileumboek, geheel geschreven en samengesteld door Rini Toet, en een prachtig jubileumshirt.

Op vrijdag 31 mei j.l. volgde er in de kantine de officiële receptie voor genodigden en ‘s-nachts om precies 0.00 uur werd met fakkels en een toost de 100e verjaardag ingeluid.
Op zaterdagavond 1 juni volgde er voor de leden een grote feestavond in de feestzaal ‘De Opera’ aan de Fruitweg te Den Haag. Vervolgens volgt er nog op 9 juni een groot veteranentoernooi met deelname van 20 teams en op zaterdag 15 juni de jubileumdag voor de jeugd.

Tijdens de receptie van vrijdag 31 mei werden wij verrast met het prachtige jubileumshirt van WIK voor onze verzameling. Ere-voorzitter Ben de Koster overhandigde hoogstpersoonlijk het shirt aan Rob Pronk.

Voetbalvereniging WIK, namens onze website van harte gefeliciteerd met deze unieke mijlpaal en bedankt voor het jubileumshirt.