Zonder sponsoren kunnen wij nooit onze website “draaiende” houden en dankzij hun fantastische bijdrage kunt u dus genieten van ons prachtige voetbalverleden. Daarom zijn we zo blij met de financiële van onze sponsoren. En weet je wat nou nog het mooie van al deze bedrijven is? De eigenaren hebben allemaal wel iets met ons voetbalverleden in de Haagse regio.Inmiddels mogen wij vol trots mededelen dat weer een flink aantal van onze sponsoren ook hun financiële ondersteuning aan onze website met een jaar hebben verlengd.

Wij gaan nu iedere woensdag één van onze sponsoren in the spotlights zetten want, hoewel de meesten dit niet eens willen, dit verdienen ze echt!

Sponsor 1 van het jaar 2024: Café De Stad Kettingstraat 6 middenin het centrum van Den Haag. Email: info@cafedestad.com
Foto: Jari (links), Patrick (2e van rechts) en Jesse Puister (geheel rechts) van Café De Stad.

De familie Puister is wel heel bekend in ons mooie Haagse voetbalwereldje. Uniek ook want met Jan, Patrick en Jari Puister hebben we drie generaties topkeepers op rij in de Haagse voetbalhistorie. Patrick en Jari steken hun enthousiasme over onze website niet onder stoelen of banken. Zij voelen zich geen sponsor van de site maar meer fan. In de loop der jaren is dit wel gebleken want wij mochten ook ons tweede Fotoboek in Café De Stad presenteren en bovendien zijn zij, naast het sponsoren, ook nog “Vrienden van de Haagse Voetbalhistorie” geworden.

Patrick en Jari runnen nu al een flink aantal jaren succesvol Café De Stad aan de Kettingstraat. Een café waar iedereen welkom is en waar men nog persoonlijke aandacht voor de gast heeft. Je kunt hier terecht voor een (h)eerlijke kop koffie, een goed glas wijn en diverse bieren. Voor de deur heeft Café De Stad een mooi terras waar je ’s middags lekker van de zon kunt genieten.
Het mooie is, en dat hebben wij zelf iedere keer bij bezoek ondervonden, je komt in het café altijd wel een bekende uit de Haagse voetbalhistorie tegen.

Namens ons team van Haagse Voetbalhistorie willen wij Café De Stad hartelijk danken voor jullie ondersteuning, enthousiasme en vertrouwen met het verlengen van het sponsorschap voor het jaar 2024.

Wij hopen dat nog veel oud-voetballers met een eigen bedrijf dit voorbeeld van Patrick en Jari zullen volgen en dan contact met ons opnemen via ons emailadres: haagse.voetbalhistorie@gmail.com