Zeg je de familie Koegler, dan zeg je Hvv ODB! Dat klopt ook want ook Willem Koegler heeft zijn roots bij de echte Haagse volksclub liggen. Willem is de zoon van de inmiddels wijlen Bas Koegler, clubicoon van ODB.

Een hele speciale elftalfoto van ODB 1 met Willem Koegler (voorste rij 3e van rechts) met links naast hem zijn vader Bas. Verder zien we op de foto o.a. de “profs” Johnny Dusbaba en Ruud Geels

Wij zijn een aantal jaren geleden met Willem Koegler in contact gekomen d.m.v. zijn enthousiasme over onze website. Hier wilde hij met zijn bedrijven “Koegler Interieur” en “Koegler Trap-Renovaties” graag zijn financiële steentje aan bijdragen.
Willem sponsort niet alleen jaarlijks trouw onze website maar ook bij zowel bij deel 1 als bij deel 2 van ons 200 bladzijden tellende Fotoboek “Wij zijn Haagse Voetbalhistorie” stond hij ook gelijk weer paraat om deze boeken te sponsoren zodat we de prijs per boek iets schappelijker konden maken.
Willem is een bevlogen man met passie voor zijn werk en genietend van het leven. Je moet hem maar eens op Facebook volgen, dan zie je dat gelijk.

KOEGLER INTERIEUR is een echt familiebedrijf, ooit in 1975 begonnen als “De Tapijtshop” in de Choorstraat te Delft. Omdat in de loop der jaren de activiteiten voor de familie Koegler enorm werden uitgebreid, werd de naam aangepast in “KOEGLER INTERIEUR”. Het adres (Cloorstraat 51 A in Delft) is nog steeds hetzelfde gebleven.

Klik hier als u meer te weten wil komen over alle werkzaamheden die “KOEGLER INTERIEUR” te bieden heeft.

Willem, als team Haagse Voetbalhistorie willen we jou enorm bedanken voor je jarenlange trouw als sponsor. Juist hierdoor kunnen wij ons “project” doorzetten en de mensen laten genieten van ons unieke voetbalverleden. Het mooie en gezellige verleden waarmee jij ook mee bent opgegroeid met de familie op ODB.

Rob Pronk