Steffen Grijspaardt van Grijspaardt Webdesign & Drukwerk op de Zuiderparklaan 204 te Den Haag is misschien wel de belangrijkste man achter onze website! Steffen is al vanaf 2010 op allerlei manieren aan onze website verbonden! Hij heeft al drie keer onze prachtige website totaal vernieuwd en uitgebreid en staat bijna 24/7 voor ons klaar als er een probleem met de site voordoet. Maar hij doet nog veel meer voor ons namelijk al diverse posters ontworpen, prachtige spandoeken gemaakt, kledingstukken met ons HVH logo bedrukt en het spandoekframe in ons museum gemaakt.

Persoonlijk ken ik (Rob) Steffen al geruime tijd namelijk vanuit onze SV’35 periode. Nadat hij op een gegeven moment naar sv Loosduinen vertrok en ik mij meer ging bezig houden met de website kwamen we weer snel met elkaar in contact. In 2010 maakte Steffen al deel van ons team, samen met Pim Markering en Erik van der Klaauw. Erik kwam vlak daarna te overlijden en Pim vertrok naar elders, maar die gaan we binnenkort weer terughalen (hahaha)! Steffen is dus anno 2024 ons nog steeds trouw.
Foto gemaakt op onze eerste Haagse Voetbalhistorie Toernooi in 2010 bij v.v. Haagse Hout

Ondertussen heeft Steffen in al die jaren van zijn GWD Reclame een enorme groei doorgemaakt.  Overigens staat GWD voor Grijspaardt Webdesign & Drukwerk en heeft ruim 20 jaar ervaring in de print en sign industrie en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Zijn dienstenpakket heeft hij inmiddels uitgebreid met drukwerk en belettering. In eigen huis worden o.a. flyers en posters gedrukt en is hij in staat uw (full colour) stickers te plotten. Dit gecombineerd met de creativiteit van de vormgevers is GWD in staat u te voorzien van o.a. huisstijl-, reclame- en promotiedrukwerk tot autobelettering, gevelbelettering, textiel bedrukking, spandoeken, vlaggen en reclameborden van ontwerp tot realisatie.

Dus niet meer bestaande voetbalverenigingen die deelnemen aan ons toernooi op 24 augustus bij Duindorp SV, Steffen kan dus ook vlaggen maken van uw oude “cluppie”. De v.v. Oranjeplein heeft een paar jaar geleden al eens bij hem een vlag laten maken.

Het netwerk van GWD wordt ondertussen steeds groter. Zo mocht men ook onlangs een prachtige fotowand collage in het ADO Den Haag stadion maken.

Zonder sponsoren kunnen wij nooit onze website “draaiende” houden en dankzij hun fantastische bijdrage kunt u dus genieten van ons prachtige voetbalverleden. Daarom zijn we zo blij met de financiële van onze sponsoren. En weet je wat nou nog het mooie van al deze bedrijven is? De eigenaren hebben allemaal wel iets met ons voetbalverleden in de Haagse regio. Inmiddels mogen wij vol trots mededelen dat weer een flink aantal van onze sponsoren ook hun financiële ondersteuning aan onze website met een jaar hebben verlengd.

Wij gaan nu iedere woensdag één van onze sponsoren in the spotlights zetten want, hoewel de meesten dit niet eens willen, dit verdienen ze echt!

Het inmiddels beroemde spandoekframe in ons Haagse voetbalhistorie museum, uiteraard gemaakt door Steffen Grijspaardt. Menig oud voetballer / trainer heeft zich al voor dit prachtige doek laten fotograferen.