Geweldig toch dat juist clublegendes inzien dat onze Haagse Voetbalhistorie website financiële ondersteuning verdient. Zette we vorige week nog clubicoon van Quick Jos Vercauteren in the spotlights, deze week doen we dit met mister VCS Mario de Boer. Al jaren lang sponsort Mario met zijn bedrijf L&B Handelsonderneming niet alleen onze website maar ook onze boeken en is hij tevens Vriend van Haagse Voetbalhistorie.

Tsja wie in ons Haagse voetbalwereldje kent Mario de Boer nou niet? Een geweldige spits in de jaren tachtig en negentig met longen als een paard. Volgens eigen zeggen was hij niet gezegend met een extreme balvaardigheid, maar wel een speler die een ploeg op sleeptouw kon nemen. Met 2 jaar PDK en 3 jaar HMSH ging Mario bij zijn cluppie VCS wel even “vreemd”. Eén van zijn vele hoogtepunten in zijn voetbalverleden was met HMSH het winnen van de HC-cup finale tegen DEVJO.


Ook bij zijn VCS kende hij vele hoogtepunten waaronder het kampioenschap in de zondag 3e Klasse B met VCS 1 in seizoen 1989-1990 o.l.v. trainer Leen de Graaf

Het spandoek bij de eerste foto zegt eigenlijk al voldoende. Niet alleen als speler, maar ook als trainer en als sponsor is Mario de Boer altijd heel belangrijk geweest voor VCS. Wij merken nu ook al enige jaren hoe betrokken, meelevend en enthousiast Mario met onze website is. Van de week nam Mario nog contact met ons op. Volgens mij moet ik weer mijn sponsorschap betalen toch Rob want ik blijf je trouw. Nee Mario, dat is pas later in september Mario.

Cultfiguren in ons Haagse voetbalverleden. Ik durf nu wel te beweren dat Mario daar ook onder valt. Een geweldig mens. Vriend ik weet dat je deze aandacht niet leuk vindt maar die verdien je namens ons team zeker wel. We hopen je snel weer, onder het genot van een drankje, weer te zien. Bedankt wederom voor de financiële ondersteuning en dat je jouw firma aan onze website wil koppelen.

Team Stichting Haagse Voetbalhistorie