We hebben het al eerder gememoreerd, al onze sponsoren hebben een voetbalverleden. De één zijn club bestaat (gelukkig) nog wel maar van de ander is zijn geliefde club ter ziele gegaan. Al onze sponsoren hebben wel één ding gemeen en dat is dat ze graag hun financiële steentje willen bijdragen aan onze prachtige Haagse voetbalhistorie.
Wij weten dat veel oud Cromvliet leden ons volgen en dat ze Jan Dubendorffer op zeker kennen.
Hvv Cromvliet 2 in seizoen 1982-1983 met Jan Dubendorffer zittend 2e van links

Jan Dubendorffer is als zelfstandig ondernemer eigenaar van JD Koerier en Besteldiensten. Met zijn bedrijf sponsort Jan al enkele jaren niet alleen onze website maar is hij als ‘Vriend van Haagse Voetbalhistorie’ aangemeld en heeft hij onze Fotoboeken gesponsord.
Jan Dubendorffer heeft een aardige staat van dienst binnen ons Haagse voetbalwereldje. Van 1964 t/m 1968 voetbalde hij bij de (hele kleine) jeugd van Hsv ADO. Vervolgens kwam Jan bij HMSH terecht, eerst in de jeugd en vervolgens haalde HMSH-trainer Cock Clavan bij de A-selectie.
In 1978 werd Jan lid van Cromvliet, de club die hij het langst trouw is gebleven. Eerst als eerste elftal speler en daarna jarenlang als leider. Bij Cromvliet nam Jan ook deel aan verschillende commissie (zoals o.a. sponsorzaken) en nam hij zitting in het bestuur.

Na verhuizing naar Zoetermeer besloot Jan in 2002 lid te worden van FC Zoetermeer. Daar werd hij trainer van diverse elftallen en nam hier o.a. de sponsorzaken op zich.

Al ruim 45 jaar brengt of haalt JD Koerier en Besteldienst uw spullen met grote zorgvuldigheid naar en van de plaats waar u het naar of vandaan wilt hebben.

De liefde van Jan voor zijn oude cluppie Cromvliet zou nooit verloren gaan. Op de foto zien we hem staand 2e van links als leider van Hvv Cromvliet 1 in seizoen 1995-1996

Wij bedanken Jan Dubendorffer wederom voor de steun en het vertrouwen en hopen op een lange en succesvolle samenwerking. En wij hopen dat nog veel meer ondernemers met een voetbalverleden dit voor beeld van Jan zullen volgen.

Team Stichting Haagse Voetbalhistorie
Email: haagse.voetbalhistorie@gmail.com