Het ene na het andere team, van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio, schreef zich de voorgaande weken in voor ons Haagse Voetbalhistorietoernooi dat op zaterdag 19 augustus a.s. wordt gehouden op het complex van VUC. We zitten inmiddels aan de 50 teams, ongekend dus weer!

De afgelopen week kwam bij ons ook de aanmelding binnen van een team van PEC Den Haag. Leuk vonden wij want hiermee “debuteerde” ook deze verdwenen club op ons toernooi. Echter achter de aanmelding van team PEC Den Haag zit een mooi (maar ook triest) verhaal……

Het oude kampioenselftal van de A1 van PEC Den Haag komt voor het eerst bij elkaar als eerbetoon aan hun overleden teamgenoot Marvin Koswal.

PEC Den Haag A1 in 1996. Staand v.l.n.r: Frank van der Lem (trainer), Remeo Reijman, Jeroen Buis, John Macquiné, Kenneth Lamens, Martijn van Hagen, Rick Klaver, Jerome van Kralingen, Edwin Hermans (keeperstrainer) en John Tiemens (leider/grensrechter). Zittend v.l.n.r: Marvin Koswal, Evrem Ekrem, Bryan Balraadjsing, Sander Peerenboom, Navin Balraadjsing en Jan Willem Stahlecker.

Het plan om als eerbetoon aan Marvin Koswal mee te doen aan het Haagse Voetbalhistorietoernooi komt van John Macquiné. Hiermee hoopt het team van PEC Den Haag ook nog een paar centen op te halen voor het achtergebleven gezin.

Lees hier het artikel over Marvin Koswal.