Wie had dit ooit gedacht in het jaar 1907 (het oprichtingsjaar) dat de Hsv Celeritas in 2017 haar 110-jarig jubileum zou gaan vieren!

Op dinsdag 9 mei 2017 (de oprichtingsdatum) wordt er een receptie voor genodigden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van sv Wateringse Veld/Gona. De muzikale omlijsting wordt op deze avond verzorgd door Arthuro, een allround entertainer.

Op zaterdag 20 mei gaat de Hsv Celeritas ‘los”! Vanaf 20.00 uur wordt er een knalfeest georganiseerd. De muzikale omlijsting is op die avond in handen van Frans Ashwin en om 23.00 uur treedst er een “special quest from the USA” op.
Om 23.55 uur kan iedereen naar buiten om te genieten van een groot spetterend vuurwerk en om 01.00 uur wordt het 110-jarig jubileumfeest afgesloten.

De ‘drescode’ op deze feestavond is overigens rood-geel. Op de avond zelf worden dan twee prijzen uitgereikt aan de leukst verklede man en vrouw.

Om inzicht te krijgen hoeveel personen naar de feestavond komen worden er entreekaarten van 10 euro per stuk verkocht. Echter bij binnenkomst, en op vertoon van je entreekaart, ontvang je gratis 5 muntjes voor consumptie.

Voor meer informatie over de festiviteiten en de kaartverkoop kunt u terecht via e-mail: bestuurceleritas@outlook.com