Een nieuwe uitdaging!
Fred Prosman jr. kwam bij ons met het idee om het team van Texas DHB, dat in het seizoen 1979-1980 als eerste club de Haagsche Courant Cup veroverde, weer een avondje bij elkaar te brengen.
Die uitdaging willen wij wel aangaan dus de planning is om ergens eind november zoveel mogelijk spelers en begeleiding gezellig weer bij elkaar te krijgen middels een kleine reünie.
Texas DHB op 3 juni 1980 als eerste winnaar van de HC-Cup. Staand v.l.n.r: Pablo Plak, John de Wolf, Karel Oosterbaan, Karel Zwarts, Bennie de Roode, Fred Prosman, Wim Zwarts en verzorger Harry Vernooy. Zittend v.l.n.r: Leen Rog, Kees Vrolijk, Wim de Graaf, Aad Buitendijk en Wim Prosman. Niet op de foto Leen de Graaf (was naar het ziekenhuis met gebroken pols), Wim Steenwijk jr. (geblesseerd) en trainer Herbert Zuma. (foto Richard Groenstege)

De datum en locatie (wie wil dit sponsoren?) zijn we nog mee bezig maar zegt dit in ieder geval voort!
Aanmelden aub via e-mail:
haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Mocht dit een succes worden dat lijkt het ons leuk om zoiets vaker te gaan organiseren.

Overigens is de originele Haagsche Courant Cup beker uit 1980 in handen van Fred Prosman en deze wordt dan op die avond aan onze website overhandigd. Een geweldig gebaar natuurlijk waarmee wij zeer vereerd mee zijn.