Op zaterdag 11 mei j.l. vond in het “SIR WINSTON DE HALVE MAAN” te Rijswijk van 14.00 tot 17.00 uur een reünie plaats voor oud DORR-leden plaats. Ook bij deze reünie bleek weer dat veel oud-leden hun ‘cluppiie’ missen en hunkeren naar de mooie tijden van weleer. Maar liefst 123 oud-leden hadden zich aangemeld, best veel dus voor een voetbalvereniging die ooit uit slechts 5 seniorenelftallen bestond.
Prachtig om te zien dat men (gelukkig) nog de oude shirts van DORR hebben bewaard en met trots op de reünie werden gedragen.

Na het welkomstwoord van mede-organisator Ben Lammers, met daarbij een bescheiden hommage aan John Bolman, werd iedereen welkom geheten en de sponsoren bedankt. Hierna nam, oud-lid en later ook de toenmalige sponsor van DORR, Harry Ballemaker de microfoon over en zette de aanwezige oud-voorzitter en clubicoon van DORR Piet van der Ham in het zonnetje.
Links manusje van alles van DORR Piet van der Ham en rechts Harry Ballemaker die bereid werd gevonden om ruimte beschikbaar te stellen voor deze gezellige reünie.

Na de openingsspeech begon de reünie en kwamen vele mooie herinnering over de club, die in het jaar 2000 werd opgeheven, weer tot leven.

Op zaterdag 15 juni a.s. doet er om 12.00 uur ook weer een elftal van DORR mee aan ons Haagse Voetbalhistorietoernooi en zullen ook vele oud-leden van DORR aanwezig zijn op het complex van Hsv VUC aan Het Kleine Loo.