Op maandag 1 oktober j.l. werd ik door Sportwethouder Richard de Mos uitgenodigd op het stadhuis om te komen praten over de Haagse voetbalhistorie. Op de kamer van Richard was ook de heer René Baron (stadsdeeldirecteur Escamp) aanwezig. Ik mocht mijn verhaal vertellen over mijn website, het toernooi en de 4 (binnenkort 5) boeken over de Haagse voetbalhistorie. Er werd door beide heren aandachtig geluisterd en men kwam tot de conclusie dat Den Haag met zijn mooie voetbalverleden toch wel iets unieks in handen heeft (maar dat wisten we natuurlijk al haha!).

Zoals gezegd, de heren waren onder de indruk en in de overtuiging dat hier iets mee gedaan moet worden. We hebben daarom een afspraak gemaakt voor een tweede gesprek.

Geweldig nieuws dus. Eindelijk toont de gemeente interesse in het prachtige Haagse voetbalverleden. Respect dus voor Richard de Mos dat hij, na pas enkele maanden als sportwethouder, wel de tijd voor mij nam.

Ik houd u hierover op de hoogte zodra er meer nieuws is. In ieder geval wederom een hoogtepunt in 11 jaar Haagse voetbalhistorie website.

Rob Pronk