We hebben geweldig nieuws over de historie van het ooit zo mooie Hvv Archipel. Erwin Nijhuis is samen met oud Archipel-voorzitter van der Spek ruim een jaar bezig geweest om de gehele historie van hun oude en geliefde “cluppie” Archipel helemaal uit te zoeken en op papier te zetten.

Het uitpluizen van de historie liep bij beide heren ietwat uit de hand gelopen (daar weten wij met onze site site alles van) want men vond steeds meer interessante feiten dat allemaal vermeld moest worden in de historie. Bovendien waren de heren op zoek gegaan naar historische foto’s van Archipel.
Zoals het liep allemaal ietwat uit de hand en men had veel meer tijd nodig om alles zo goed en compleet mogelijk op papier te zetten met als resultaat ruim 125 pagina’s historie van Hvv Archipel met daarbij ruim 100 nostalgische foto’s.

U begrijpt dat wij met deze medewerking enorm vereerd zijn en ons hiermee veel werk uit handen is genomen. Wij willen de heren Nijhuis en Van der Spek dan ook enorm bedanken voor deze fantastische medewerking.

We gaan de aangeleverde historie van Archipel z.s.m. op onze website plaatsen zodat een ieder kan genieten van de indrukwekkende historie en de schitterende foto’s. Houd u dus onze website in de gaten.

Team Haagse Voetbalhistorie