Op zaterdagavond 7 september 2019 wordt vanaf 18.00 uur afgetrapt voor een onderling reünietoernooi voor oud-selectiespelers van W.I.K.

De organisatie heeft circa 130 voormalig hoofdmacht en tweede elftal spelers uit de W.I.K.-historie benaderd, hiervan hebben circa 70 spelers toegezegd acte de préséance te geven. De oudste deelnemer is Ton Verbij, die in de jaren zeventig furore maakte als centrale verdediger van het vlaggenschip van W.I.K. en in de jaren zestig een tijdje deel uit maakte van de selectie van het roemruchte Holland Sport. Aangezien deze technicus van weleer de zeventig al ruim is gepasseerd zal hij samenspelen met zoon Michel Verbij die naast vele anderen in de 55plus poule is ingedeeld. Het betreft o.a. jeugdtrainer Andre Lorsheijd, veteranen-elftalmanager Frank Vrijmoed sr., penningmeester Leo Toet, Rini Toet, Frank Demeier, voorzitter Richard Lansink, Edwin Hazebroek en manusje van alles Jan Hazebroek, Arnold Boot, manusje van alles Loek Dommanschet, clubgrensrechter Kees van Batenburg, Theo Krens, feestcommissielid Wim Roos, Eddy de Winter, oud jeugdtrainer Jan Stakenburg, Ruud Terol, voormalig W.I.K.-trainer en 1e elftalspeler Dick Finklenberg, etc.

Spelers in de leeftijdscategorie van 44 tot en met 55 zijn ingedeeld in een tot 55 poule en de overige voormalige W.I.K.-uitblinkers zijn in de “jongeren” poule ingedeeld. In de tot 55 poule is een W.I.K. A-elftal uit 1989 ingedeeld, de uitnodigingen inzake deze voormalige A-uitblinkers zijn volop enthousiasme begroet. Deelnemende spelers in deze twee categorieën zijn o.a. voormalig topscheidsrechter Freek Brant, Patrick Valkenburgh, trainer van de lagere W.I.K.-elftallen Jerry Bromans, elftalleider W.I.K. 3 Marco van der Kroft, Marco Demeier, Loek Hemerik jr., Frank Vrijmoed jr., Koert en Serge Sander, Berry en Nico Congo Lowango, manusje van alles Michel Groen, Paul Hazebroek jr., Karel Houweling, Paul Sieck, Mike Macbeth, voormalig 2e elftal trainer en 1e elftalspeler Donny Nieuwenhuis, Danny Rath, Henk Vreeswijk, Raymond Weening, Marco te Pas, Dennis Loof en de jongste generatie oud W.I.K.-toppers zoals Berry de Graaf, Stef van de Meer, Joey te Berge, Bas Boerman, Martin van Viersen, Koos Lansink, Jerry Jonker, Andries van Kesteren, Robbie Zuidam, Tonnie Fresco, Nicky Crawfurd, Pieter Kanters en nog vele anderen.
De wedstrijden eindigen om circa 20.00 uur, waarna de derde helft in het immer gezellige W.I.K.-clubhuis zal worden voortgezet. Vanaf 21.00 uur zal Francais Pieters het geheel met zijn voortreffelijke zang van de nodige muzikale klanken voorzien.
\

Mocht u als oud-selectiespeler van W.I.K. nog niet zijn uitgenodigd dan kunt u contact opnemen met Rini Toet (0657433553). Verder is iedereen van harte welkom.