Trainer Hans Lamens krijgt op zaterdag 2 juli een groots afscheid als hoofdtrainer van de clubs waar hij de leiding heeft gehad. Van alle clubs waar Hans ooit training gaf, zijn voetballers uitgenodigd. Zij komen voor de vroegere teams van Hans uit. Hans keert als hoofdtrainer niet meer terug op de Haagse velden, wel zal hij een rol in de schaduw blijven vervullen. Hans was o.a. bij DUNO (za en zo) werkzaam tussen 1988 en 1994.

De bedoeling is Hans een gedenkwaardig afscheid te bezorgen. Nog eenmaal trekken spelers-van-toen hun voetbalschoenen aan om er samen een mooie dag en avond van te maken. Om zodoende Hans nog eenmaal het onbeschrijflijke gevoel van toen terug te geven. DUNO is vereerd dat de organisatie dit afscheid op Haagsche Dynamiek organiseert en stelt graaf de faciliteiten hiervoor beschikbaar.

Zoon Kenneth Lamens heeft de organisatie algemeen in handen, namens DUNO is Peter Pije contactpersoon (ppije@goudse.com). Het voetbalevenement wordt gevolgd door een feestavond. Voor de beide evenementen zijn alle bekenden van Hans uit de voetbalwereld en daarbuiten van harte uitgenodigd.

Het programma op DUNO op zaterdag 2 juli:

14.30 uur inloop
15.15 uur DUNO zondag (oud) – PEC Den Haag (2×20 minuten, half veld, 7×7)
15.15 uur LENS – Maasdijk
16.10 uur DUNO zaterdag (oud) – Te Werve
16.10 uur PGS Vogel – Erasmus
17.00 uur bijpraten in DUNO-huiskamer
19.00 uur begin feestavond, met zanger Henna Grünholz

Je bent van harte welkom om dit feest samen met Hans en alle bekenden mee te maken!