Bewust even gewacht over de vermelding van het opheffen van de voetbalvereniging Haaglandia omdat ik geen zin heb in weer die discussie wie zijn fout het is geweest.

Gisterenmiddag kreeg ik een bericht van John van Kuijeren of ik nog historie van Kranenburg, RVC, Rijswijk en Haaglandia wilde hebben want anders zou alles verdwijnen. Dit is nu dus gelukkig allemaal bewaard gebleven. Feit is wel dat ik op Haaglandia vele vrijwilligers tegen kwam die er helemaal doorheen zaten. Wat moeten we nu gaan doen? Hoe gaan we het afhandelen met de talentvolle jeugdspelers? En nog vele andere vragen waar nog geen antwoord op gegeven kon worden.
De pers was er uiteraard ook maar iedereen was te geëmotioneerd om te kunnen reageren.

Ondertussen heb ik nog vele filmbeelden en foto’s van het prachtige complex gemaakt. Het vreemde blijft dat zowel de kantine als tribune en kleedkamers eigendom blijven van Haaglandia dus gemeente Rijswijk, succes!

Genoeg gezegd, het is over en uit met Haaglandia. Caroline vertelde mij gisteren gekscherend dat Haaglandia bij deze zich voor volgend jaar inschrijft voor ons Haagse Voetbalhistorietoernooi. Ze lachte daarbij wel als een boer met kiespijn.

John, Caroline, alle vrijwilligers en leden van Haaglandia heel veel sterkte de komende tijd en bedankt voor al die mooie jaren.

Rob Pronk