Beste vrienden van Cor, namens de familie Demmer willen wij graag het volgende bericht met jullie delen

“Beste allemaal, hierbij wil ik een ieder laten weten dat Cor Demmer op vrijdag 14 mei plotseling is overleden. Zoals jullie weten was Cor een scheidsrechter in hart en nieren en was hij altijd in zijn vrije tijd op- en rond het voetbalveld te vinden. Met pijn in ons hart hebben wij daarom vandaag afscheid genomen van onze broer, (oud)oom. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Namens de familie

Ook bij ons kwam dit bericht hard aan. Cor was vanaf ons allereerste Haagse Voetbalhistorie Toernooi in 2010 altijd als scheidsrechter aanwezig. Ieder toernooi was voor hem weer de dag van zijn leven, niet alleen als scheidsrechter maar ook later op de feestavond, waar hij tot laat in de avond op de dansvloer was te vinden.

Niet alleen op ons toernooi was Cor een graag geziene gast en opvallende verschijning. Zeker in de Haagse regio was hij bij veel clubs erg bekend. Cor kon je altijd bellen om een wedstrijdje te fluiten, of dit nu ‘s-ochtends vroeg bij de jonge jeugd of aan het einde van de dag bij de veteranen was, dat maakte hem niet uit. Sterker nog, hoe meer wedstrijden op één dag fluiten hoe beter voor hem.

Cor bedankt voor alles, we gaan je missen.

R.I.P.