Op zaterdag 23 augustus organiseert de Haagse Voetbalhistorie voor het vijfde jaar op rij jaarlijkse Haagse Voetbalhistorie Toernooi bij Hsv VUC. Het animo voor ons toernooi neemt per jaar toe en ook dit jaar, tijdens onze jubileumeditie is dit weer het geval. Om die reden hebben wij besloten gehoor te geven aan het animo en het deelnemersveld te vergroten naar maar liefst 50 teams van (niet meer bestaande) voetbalclubs.

Het Haagse Voetbalhistorie zal ook dit jaar weer een grote reunie zijn en pure gezelligheid bieden voor iedereen. Oude teamgenoten wederzien elkaar en op een dag als deze komen oude verhalen weer op tafel. Natuurlijk wordt er ook nog gevoetbald. Op een half veld wordt er 7 tegen 7 gevoetbald en gestreden om de felbegeerde hoofdprijs. De eerste poules zullen dit jaar beginnen om 14:00 uur. Na het toernooi volgt uiteraard ook de prijsuitreiking en een spetterende feestavond met live zanger(s) en dj. De eindtijd? Die bepaal je dus zelf. Nieuw op onze feestavond is de huldiging van de Haagse Voetbalhistorie Topscorer seizoen 2013/2014.

Wilt u ook deelnemen met uw team van vroeger? Schrijf u dan nu in via haagse.voetbalhistorie@gmail.com. De Haagse Voetbalhistorie rekent geen inschrijfkosten!
Deze dag is natuurlijk niet alleen van de voetballers, maar ook van de supporters. Kunt u dus, om wat voor reden dan ook, niet zelf voetballen, kom uw oude teammaten of favoriete team waar u vroeger altijd langs de zijlijn stond, aanmoedigen op deze unieke dag.

Noteer: Zaterdag 23 augustus 2014, vanaf 14:00 uur, het Haagse Voetbalhistorie Toernooi te Hsv VUC.