De Haagse Voetbalhistorie is verheugd Bloembinderij De Byzantijn als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen.

Bloembinderij De Byzantijn opende haar deuren in 1992. De bloembinderij is ontstaan uit passie voor het maken van mooi en bijzonder bloemwerk . Of u nu op zoek bent naar een mooi boeket, rouwarrangement, bruidsboeket of een zakelijk bloemenabonnement ; Bloembinderij De Byzantijn verzorgt bloemdecoraties voor elke gelegenheid. Ook zijn zij gespecialiseerd in interieurstyling en de inrichting van tuinen.

Eigenaar van Bloembinderij De Byzantijn is Onno Nikkels. Onno heeft een rijk verleden bij Haagse Voetbalclubs. Zo heeft hij gevoetbald bij Wit Blauw, sv Kijkduin en Juventas. Afgelopen zomer heeft hij, met sv Kijkduin, voor het eerst mee gedaan aan het Haagse Voetbalhistorie Toernooi en het volgens eigen zeggen ‘werelds naar zijn zin gehad’. De komende editie is Onno van plan deel te nemen met Wit Blauw, hij is zodoende druk bezig een team op de been te krijgen.

De Haagse Voetbalhistorie bedankt Bloembinderij De Byzantijn voor haar steun en kijkt met plezier uit naar de samenwerking.

Voor meer informatie over Bloembinderij De Byzantijn klik hier.
Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Klik hier of neem contact op via info.haagse.voetbalhistorie@gmail.com.

sticker