Balk
De Haagse Voetbalhistorie leeft

Krantenartikel in AD/Haagse Courant

Krantenartikel in AD/Haagse Courant


In de regio Haaglanden leeft de Haagse Voetbalhistorie volop en behaalt het ook met regelmaat de Haagse kranten. De organisatie heeft een actieve achterban op haar sociaal media kanalen en weet wekelijks duizenden unieke bezoekers naar haar website te trekken. De Haagse Voetbalhistorie is een uniek concept, gedreven door vrijwilligers.Wij kunnen echter niet zonder sponsoring, onze organisatie zou u dan ook graag verwelkomen als nieuwe sponsor van de Haagse Voetbalhistorie. Dit kan voor een vast en relatief laag bedrag per jaar. Uiteraard krijgt u hier ook wat voor terug. Daarover hieronder meer. 


Afbeelding2Haagse Voetbalhistorie Toernooi 2014

.
Op 23 augustus as. vind het vijfde Haagse Voetbalhistorie Toernooi plaats, het evenement voor niet meer bestaande verenigingen. Het evenement, ook wel de grote reünie genoemd, trekt elk jaar weer duizenden bezoekers en beloofd dit jaar nog groter te worden dan voorgaande jaren. Er hebben zich namelijk al een recordaantal van 50 teams van niet meer bestaande voetbalverenigingen aangemeld. Het sponsoren van de Haagse Voetbalhistorie betekent dat uw organisatie of vereniging ook onder de aandacht van de vele bezoekers van het evenement zal worden gebracht.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities.


De Haagse Voetbalhistorie Topscorerslijst
.

Jan Paul Saeijs (HBS) werd topscorer van het seizoen 2013-2014.

Jan Paul Saeijs (HBS) werd topscorer van het seizoen 2013-2014.

Sinds het seizoen 2013-2014 is de Haagse Voetbalhistorie gestart met het bijhouden van een topscorers klassement, gericht op spelers uit de Haagse regio. De topscorerslijst leeft onder clubs en spelers en komt dan ook regelmatig ter sprake in de Haagse kranten en op en om de velden. De gehele top drie krijgt aan het einde van het seizoen een prijs, te weten een gouden schoen en worden in het zonnetje gezet tijdens het Haagse Voetbalhistorie Toernooi. Als sponsor helpt u mee de topscorerslijst in leven te houden en de topscorers aan het einde van de rit te voorzien van een mooie prijs.

Klik hier voor de Haagse Voetbalhistorie Topscorerslijst.


Haagse Voetbalhistorie TV

.

Afbeelding4De Haagse Voetbalhistorie heeft een eigen videokanaal. Inmiddels zijn er al 49 afleveringen van de Haagse Voetbalhistorie TV verschenen en de 50e aflevering is op komst. In deze afleveringen gaan wij terug in de tijd met oud-(amateur)voetballers uit de Haagse regio. Uw organisatie/vereniging wordt als sponsor bedankt in de aftiteling van de goed bekeken afleveringen.

Klik hier voor de afleveringen van Haagse Voetbalhistorie TV.


Wat krijgt u nog meer?

.
Naast naamsbekendheid biedt de Haagse Voetbalhistorie u ook de mogelijkheid om een banner van uw organisatie/vereniging te plaatsen op onze website. Via de banner kunnen onze bezoekers doorverwezen worden naar uw website. Verder wordt u, middels een nieuwsbericht, verwelkomd als sponsor. Kortom, aan aandacht geen gebrek!
.

Contact
.

Graag verwelkomen we u als nieuwe sponsor en gaan we de samenwerking met u aan. Voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen via info.haagse.voetbalhistorie@gmail.com.
.

Telegraaf