Geweldig om te constateren dat er naar boek 8 (“Van Kloor en WIK tot Blans en VUC”) over de Haagse voetbalhistorie veel vraag naar is. Wij zelf met onze website hebben nu nog slechts 7 exemplaren over en dan zijn wij los.
Zomaar één van de vele verhalen uit boek 8 (“Van Kloor en WIK tot Blans en VUC”) over de Haagse voetbalhistorie

Ons wordt dikwijls de vraag gesteld: Waar kunnen we jullie boeken nog meer kopen? Het antwoord: onze boeken zijn bij elke boekwinkel in Nederland te koop of te bestellen (als de boekhandel het betreffende boek niet op voorraad heeft). In Den Haag bijvoorbeeld bij De Vries Van Stockum (Spui), Douwes (Herengracht), Primera (Driebergenstraat, Theresiastraat) en Paagman (Frederik Hendriklaan, Lange Poten en The Mall Leidschendam – in die laatstgenoemde winkel: bij binnenkomst meteen de trap op links, dan loop je er zo tegenaan) en bij The Hague Info Store in het Centraal Station.

En mochten liefhebbers van onze Haagse sport-/voetbalboeken online willen bestellen? Ook dat kan via de boekhandel, of rechtstreeks via de uitgeverij: Klik hier om boek 8 over de Haagse Voetbalhistorie online te bestellen.

Voor iedere Haagse voetbalhistorie liefhebber is de boekenreeks van Rob Pronk echt een must dus zoekt u nog een geschikt Kerstcadeau……