De koude januari wintermaand was ideaal om veel nieuwe historie aan de Haagse voetbalhistorie website toe te voegen. Daarnaast werd het team van de site op zaterdag 31 januari 2015 uitgenodigd in het Kyocera Stadion, waar ADO Den Haag het 110-jarig bestaan op grootse wijze vierde.
Op zaterdag 21 februari was de website aanwezig bij de groots opgezette reünie van RVC. Verder had het team het erg druk, de site liep in deze maand uitstekend.

In de maand maart volgde er weer een belangrijke stap in het professioneren van de Haagse voetbalhistorie website. Er werd namelijk een vakkundige filmcamera aangeschaft, waardoor er nog betere kwalitatieve filmopnames konden gemaakt worden.
Er was nog meer geweldig nieuws in deze maand want Rob Pronk kreeg te horen dat hij, amper 4 maanden nadat zijn eerste boek over de Haagse voetbalhistorie was gepresenteerd, aan zijn tweede boek mocht gaan werken.
Op 3 april werd de film over de Haagse voetbalvereniging De Zwarte Schapen door de Haagsevoetbalhistorie.nl uitgebracht.

Het voorjaar brak aan en zodoende kon het team, met de nieuwe filmcamera, weer beginnen met interviews op locatie. De eerste opname was met ADS-icoon Ronald Telle, in de maand mei gevolgd door interviews met Willem Steenwijk en Martin Jol.
De maand mei was sowieso een drukke maand voor de Haagse Voetbalhistorie team. Rob Pronk was volop bezig met de afronding van zijn tweede boek, waarvan de presentatie op zaterdag 13 juni 2015 zou plaats vinden.
In de maand mei ging het team met het fototoestel weer vele velden afstropen om bij standaardteams de gebruikelijke kampioens- en promotie-foto’s te maken.
Ondertussen werd in de bestuurskamer van de v.v. Wilhelmus het 100-jarig jubileumboek van deze Voorburgse club aan de website overhandigd.

De maand juni was geen leuke maand. Rob Pronk werd namelijk tot twee keer toe met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Een heftige periode van bijna een half jaar zou hierop volgen. Rob deed met de site een stapje terug en vele werkzaamheden werden overgenomen door Wesley Sturrus.

Tussendoor werd er wel op zaterdag 13 juni 2013 het tweede boek van Rob Pronk, met de titel “Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen”, officieel gepresenteerd. In een zeer troosteloze ambiance tijdens de rust van de finale van de Haaglanden Cup op een koud en winderig veld van Haaglandia, reikte Rob zijn eerste exemplaar uit aan voetbalicoon Bram Poons.

Ook in het seizoen 2014-2015 werd de “Haagse Voetbalhistorie Topscorerslijst” bijgehouden. Chahid Akhlal van de v.v. HMC werd uiteindelijk met 38 doelpunten de winnaar, gevolgd door Remco Overdevest (RKAVV) met 20 doelpunten en Michel Kramer (ADO Den Haag) met 17 doelpunten. Op de feestavond van het Haagse Voetbalhistorietoernooi (22 augustus 2015) werden Chahid en Remco gehuldigd. Kramer van ADO Den Haag (toen al bij Feyenoord) kon deze avond helaas niet aanwezig zijn.

I.v.m. met de ziekte van Rob Pronk waren er in de maanden juni en juli niet veel gebeurtenissen. Wel kwam op 4 juli 2015 het Nederlandse voetbalmagazine “Panenka” uit met daarin een mooi en groot artikel over de Haagse voetbalhistorie website.

Op 8 augustus 2015 werd het “Like” nummer 4300 op de Haagse voetbalhistorie Facebookpagina begroet. Met andere woorden: maar liefst 4300 vrienden volgen de historie via Facebook.

De voorbereidingen van alweer het zesde Haagse Voetbalhistorietoernooi kwamen op gang. Dit inmiddels legendarische toernooi zou ditmaal plaats vinden op zaterdag 22 augustus 2015, wederom op het complex van de Hsv VUC.
De poster voor het toernooi werd ontworpen, de poule-indelingen gemaakt, scheidsrechters uitgenodigd en muziek geregeld voor de aansluitende feestavond. Kortom het gehele draaiboek voor deze dag werd weer vakkundig samengesteld.

Een week voor aanvang van Het Haagse Voetbalhistorietoernooi was er volop media aandacht voor dit evenement. Er kwam een mooi artikel in de AD/Haagsche Courant en het team werd uitgenodigd bij Radio West en was een hele avond te gast bij Radio Live Oranje.

Op zaterdag 22 augustus 2015 was het dan zover! Het zesde Haagse Voetbalhistorietoernooi vond plaats. Er namen een recordaantal van (60!) teams van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de regio deel. Het werd een evenement om nooit meer te vergeten. Op een zomerse dag (28 graden en veel zon) begroetten vele duizenden (oud)voetballers en leden elkaar weer op het complex van de Hsv VUC aan het Kleine Loo te Den Haag. Het werd een reuze gezellige dag met een spetterende feestavond. Kortom, in alles een ongekend succes.

De week na het toernooi volgden de vele schitterende foto’s van die dag, allemaal gemaakt door fotograaf Rolf van Raamsdonk, en geplaatst op de aparte foto website www.hvhfotos.nl
Bovendien was Wesley Sturrus volop bezig met de montage van de film over het toernooi.

Na deze happening kon het team zich weer gaan concentreren op de website. Ook dit jaar is er van heel veel mensen zoveel historisch (foto)materiaal aangeboden (het is onmogelijk om ze allemaal te noemen). Allemaal bedankt hiervoor! Zonder de hulp van al deze voetbal liefhebbers had de site nooit zo bijzonder kunnen worden.

Twee seizoenen is er door de Haagse voetbalhistorie.nl een topscorerslijst van de Haagse regio bijgehouden. Het team besloot bij aanvang van het seizoen 2015-2016 echter om ermee te stoppen. De website zou zich alleen nog maar gaan richten op de pure voetbalhistorie in de Haagse regio.

In de maand augustus werd ook het idee geopperd om rond de Kerstdagen een leuke en sfeervolle filmreportage te gaan uitbrengen, waarin verschillende teams en een aantal voetbal-iconen een Kerstboodschap verkondigen. Al op zaterdag 1 augustus 2015 werd de eerste opname gemaakt. Bij een tropische temperatuur sprak de gehele selectie van Topklasser Svv Scheveningen op de Pier de Kerstboodschap in. Vele geweldige opnames zouden hierna nog volgen. De laatste Kerstopname was op zondag 15 november bij de v.v. WIK.

Op social media bleef de Haagse Voetbalhistorie website ook maar groeien. Naast de 4300-ste vriend op Facebook , werd er op 7 november op Twitter de 1000-ste volger genoteerd.
Op 15 oktober werd het Haagse voetbalhistorie team door het bestuur van de sv Wassenaar uitgenodigd om de hele dag in hun archiefkamer te mogen rondkijken. Een geweldige dag waarin heel veel historie en foto’s van de sv Wassenaar voor de website is verzameld en opgeslagen. Wij hopen op nog veel meer medewerking van de nog bestaande voetbalverenigingen uit onze regio.

In november kreeg de website van John van Kuijeren een hele collectie nostalgische voetbalshirts cadeau uit de glorietijden van de Hsv Kranenburg. Ook Wim van Laar leverde hele verhuisdozen vol met archief van VIOS en ADO.

Op zondag 6 december was Wesley Sturrus klaar met de montage van de Haagse Voetbalhistorie Kerstspecial 2015 en werd deze geweldige film op de website geplaatst.

Het jaar 2015 is weer voorbij gevlogen. Wij van de Haagsevoetbalhistorie hebben nog steeds plezier in onze hobby en gaan daarom ook in het jaar 2016 ons best doen om u zoveel mogelijk te kunnen laten genieten van ons mooie voetbalverleden.