Sinds het overlijden in 2013 van onze vaste en trouwe medewerker van het eerste uur en vriend Erik van der Klaauw is er met de historie van de Haagse Scheidsrechters Vereniging (HSV) op onze website niet veel meer mee gedaan. Erik was als scheidsrechter ruim vijftig jaar lid van de HSV en wist zodoende heel erg veel over deze vereniging. Ik liet dus de historie van HSV geheel aan mijn steun en toeverlaat over.

Dit jaar kwamen we met de voorzitter van de HSV, de heer Cor Vogelesang, in contact en waren we het gezamenlijk over één ding eens; de historie van de HSV op onze website moet nodig weer eens geupdate gaan worden en de club gaat ons daarbij helpen.

Op donderdag 20 augustus j.l. was de eerste ontmoeting met elkaar en kreeg ik van Hsv voorzitter Cor Vogelesang en bestuurslid Willem van der Linden twee prachtige vaantjes en een HSV embleem cadeau, speciaal voor mijn museum.

Mannen bedankt voor dit mooie gebaar en aangeboden hulp. We hopen dat we de historie van HSV op onze website z.s.m. weer completer kunnen maken.

Rob Pronk