Op zondag 27 november, na de wedstrijd Laakkwartier – Wilhelmus, vonden er in het clubhuis van de Hvv Laakkwartier twee onthullingen plaats. De jubileumcommissie bood voorzitter Ron Jansen als eerste een prachtig glazen bord  met clublogo aan en vervolgens werd er door vier Ereleden een historische fotowand in de kantine onthuld.
Deze fotowand zou eigenlijk dit jaar tijdens het 100-jarig jubileumfeest geopend worden echter door Corona heeft de club doen besluiten het jubileumfeestt te verplaatsen naar 2021. Echter met de fotowand wilde de club niet wachten vandaar deze opening.
De fotowand beslaat uit 100 jaar elftallen en bevat tevens het clublied van Laakkwartier. Als u dus in de buurt bent, het is absoluut een kijkje waard.

Als kers op de taart kreeg ik persoonlijk door de voorzitter en drie Ereleden van Laakkwartier de jubileumshawl van de club voor m’n museum overhandigd. Bedankt heren, deze krijgt uiteraard een mooie plek in het museum.
Voorzitter Ron Jansen en de Ereleden Wim Koster, Bram Poons en Jan Muller overhandigen de Hvv Laakkwartier jubileumshawl

Rob Pronk